Annonce:
Annonce:

Filmer sig selv efter bjørne-angreb: Min krop er flænset op

Med hoved og overkrop indsmurt i blod valgte den sårede jæger at dele en video med en advarsel til andre. Vi advarer om voldsomme billeder i videoen

Den sårede jæger optog denne video lige efter de to bjørne-angreb. VI ADVARER OM VOLDSOMME BILLEDER. Video: Facebook/Todd Orr
Annonce:
Følg Samfund

Med bare få minutters mellemrum blev en jæger offer for to blodige bjørneangreb i skovene i den amerikanske stat Montana.

Todd Orr var taget på jagt efter elge, men en brun bjørn af arten 'grizzly' udså den 50-årige mand som sit eget personlige bytte.

Grizzlybjørne, som typisk vejer mellem 180-410 kilo, er meget almindelige i skovene i Montana, og derfor sørgede den erfarne jæger for at gøre opmærksom på sin tilstedeværelse for ikke at skræmme bjørnene.

- Jeg råbte "Hej bjørn!" omkring hvert 30. sekund for ikke at overraske nogle bjørne på min vej, skriver Todd Orr i en Facebook-opdatering om sin nærdødsoplevelse.

Sjælden optagelse: Her angriber bjørnen

Annonce:

- Jeg trådte ud i en lysning i skoven, og pludselig spottede jeg en hun-bjørn med unger i den anden ende af lysningen. Hun-bjørnen så mig med det samme og løb i den modsatte retning. Pludselig vendte hun om og løb direkte mod mig, lyder det fra Todd Orr, som formåede at sprøjte med bjørne-spray (en form for peberspray, red.) mod bjørnen.

Det stoppede dog ikke det store dyr, som i flere minutter lå oven på ham og rev og bed i hele hans krop, kun med et par sekunders ophold imellem de drabelige bid.

Pludselig løsrev det store dyr sig fra den hjælpeløse mand, som langsomt og møjsommeligt bevægede sin blødende krop ud på stien igen.

Endnu et angreb, samme bjørn
Med retning mod sin bil, som stod parkeret omkring 5 kilometer derfra, gik Todd Orr og takkede Gud for, at han stadig var i live. Han havde dybe flænger på arbejde og på sin skulder, men hans vidste, at han ville overleve skaderne.

Da han havde gået i 5-10 minutter hørte han pludselig noget bag sig. Da han vendte sig om, så han selvsamme bjørn komme mod ham i høj fart, og inden længe rev og flåede hun i ham endnu en gang.

Annonce:

- Jeg kunne ikke fatte, at det her skete for mig! Hvorfor mig? Jeg var så heldig under det første angreb, men nu var jeg ikke sikker på, at jeg ville overleve angreb nummer to, skriver Todd Orr i sit gribende opslag.

Mand tager kampen op mod bjørn: Skrid væk herfra!

Med hænderne forsøgte han at beskytte sin nakke, men inden længe hørte han en knogle i sin arm brække og armen blev følelsesløs.

Som en sidste udvej besluttede han sig for ikke længere at sige noget eller bevæge sig, da han mærkede sin hovedbund flække og blodet begyndte at skylle ned over hans ansigt.

Pludselig holdt bjørnen igen og stod pludselig stille ovenpå ham og sniffede til hans livløse krop, som blev mast ned i jorden under den tunge vægt.

Med ét trådte hun ned fra hans ryg og forsvandt endnu en gang.

Fuldstændigt i chok over at have overlevet angreb nummer to, lykkedes det Todd Orr at slæbe sin ødelagte krop hen til bilen.

Inden han satte sig ind i bilen, tog han nogle billeder og en video af sine omfattende skader, og advarede andre om, hvor farlige bjørne kan være.

Annonce:

Videoen, som han delte på Facebook, er set mere end 25 mio. gange på under et døgn.

Læs hele Todd's gribende beskrivelse af nærdødsoplevelse i hans Facebook-opslag her.

Se videoen af den sårede jæger i klippet ovenfor

Skaderne på Todd Orrs krop var mange og omfattende. Foto: Facebook/Todd Orr
Skaderne på Todd Orrs krop var mange og omfattende. Foto: Facebook/Todd Orr

Mary Maley pebersprrayede en bjørn hun mødte i Alaskas vildmark. Det resulterede i en smadret kajak.

Hiker brugte peberspray: Så tog bjørnen hævn  

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
AFSLØRINGAFSLØRING

Bagholdet

Annonce:
Annonce: