Annonce:
Annonce:

Fire-årige Norah råbte efter Dan i supermarkedet - det ændrede hans liv for altid

Noget ved 82-årige Dan Peterson fangede lille Norahs opmærksomhed. Det viste sig, at han havde hårdt brug for den

Enkemanden Dan Petersons liv blev vendt på hovedet en dag i september. Foto: Facebook/Tara Wood
Enkemanden Dan Petersons liv blev vendt på hovedet en dag i september. Foto: Facebook/Tara Wood
Annonce:
Følg Samfund

Da fire-årige Norah Wood fra Augusta i den amerikanske stat Georgia for en måned siden var ude at handle med sin mor, gjorde hun noget, som i første omgang gjorde hendes mor, Tara Wood, lidt flov.

Den lille pige sad i indkøbsvognen, og selvom de var kørt forbi flere aldrende mennesker, var der særligt én, der fangede Norahs opmærksomhed. Det skriver CNN.

’Hej, gamle person! Det er min fødselsdag i dag i dag!’ råbte den fire-årige, mens hun vinkede efter en ældre herre med et trist udtryk i ansigtet.

Da det gik op for manden, at det var ham, pigen henvendte sig til, ændrede hans ansigtsudtryk sig til et smil, og han svarede:

’Jamen, hej, lille dame. Og hvor gammel bliver du så i dag?’

Annonce:

Det førte til en samtale på omkring ti minutter mellem pigen og manden, og til sidst insisterede Norah Wood på at få taget et billede sammen med manden. Billedet lagde moren efterfølgende på Facebook med en beretning om det rørende og overraskende møde mellem de to, og det gik hurtigt viralt.

Men her slutter historien om Norah og hendes nye ven ikke. For en af de, der så Tara Woods opdatering på det sociale medie, genkendte manden og gav familien hans kontaktinformationer med beskeden ’Det er første gang, jeg har set den mand smile, siden hans kone døde’.

Manden viste sig at være 82-årige Dan Peterson, som mistede sin kone i marts måned, hvorefter han fik en voldsom depression. Men mødet med Norah Wood viste sig at blive det, der igen fik ham på rette køl.

- Den dag havde jeg en meget selvmedlidende dag. Jeg havde bare så ondt af mig selv. Men det ændrede hun, siger den 82-årige til CNN.

Dan Peterson barberede sig, fik klippet håret, og inviterede Norah og tarah Wood på besøg. Nu planlægger han og familien, som også består af en far og Norahs seks søskende, at holde Thanksgiving sammen.

- Hun har vist mig kærlighed med en dybde, jeg ikke anede eksisterede, siger Dan Peterson.

Se morens Facebook-opdatering fra 28. september, her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: