Fitness-babe viser kroppen efter spiseforstyrrelse: Nu bliver hun mobbet på nettet

Onde følgere sviner fitness-babes nye sunde krop - de kunne bedre lide hende før

@Cortneydblack er populær på Instagram - men flere mobber hende for sin krop
@Cortneydblack er populær på Instagram - men flere mobber hende for sin krop

Tidligere anoreksi-pige bliver mobbet på Instagram for at se  sund og stærk ud i dag. 

Det skriver det engelske medie Daily Star, som har talt med den 20-årige fitness-pige.

Courtney Black er kendt på Instagram med mere end 130-tusinde følgere. Hver dag inspirerer hun sine fans med træningsvideoer, bikini-posts og før og efter billeder.

Den unge kvinder viser sin tidligere anoreksi-krop frem for at sammenligne den med sin sunde stærke krop i dag. Hun ønsker at opmuntre andre kvinder til at leve sundt og undgå at sulte sig selv, som hun tidligere gjorde.

Desværre modtager mange af følgerne det helt forkert, og kritiserer hende for hendes nye  krop.

Det har fået Courtney til at råbe op, da hun er træt af at blive mobbet på det sociale medie.

- Det gør ondt, når folk fortæller mig, at jeg var pænere i mine før-billeder, når jeg var farligt undervægtig og havde synlige knogler, siger Courtney.

Hun har blandt andet fået beskeder som, at det er sørgeligt, at hun er blevet større og ser sådan her ud nu, for hun var meget pænere før.

Farligt tynd
Men Cortneys krop var farligt tynd og meget usund. På sit mindste vejede Cortney bare 43 kilo, hvilket er meget lidt med sine 157 cm.

- Det var virkelig et skidt. Jeg var besat af at være lige så tynd som en pind, siger Courtney.

- Jeg prøvede hele tiden at forbrænde mere, end jeg spiste. Og så købte jeg mad bare for at tygge på det og spytte det ud igen.

Dengang ville Courtney stå op klokken fem for at tage i fitness i en time hver morgen, inden hun skulle på arbejde. Hun ville typisk løbe omkring 12 km hver dag og lave mavebøjninger.

- Til frokost ville jeg tage i fitness igen i en time for at dyrke mere konditionstræning. Jeg ville springe min aftensmad over og i stedet spise et æble eller en light yoghurt, siger hun.

- Jeg forstår faktisk ikke, at jeg havde energi til at træne med så lidt mad. Og jeg synes aldrig, jeg var tynd nok.

Viden om ernæring hjalp
For to år siden gik det op for hende, at hendes livsstil var farlig, da hendes familie udviste bekymring for hende. Hun begyndte at læse om ernæring som hjalp med at ændre hendes liv fuldstændig.

- Det var en langsommelig proces, da jeg var blevet bange for noget mad, og så var jeg bange for at tage på i vægt, siger hun.

- Men så snart jeg lagde frygten bag mig, stoppede med at over-træne og begyndte at spise blandt andet kulhydrater igen, fik jeg det bedre.

I dag er Courtney blevet sund og har fået et normalt forhold til sin mad og træning. Hun er nu kommet op på 54 kilo og har fået former på lår og baller, som hun med glæde omfavner i dag.  Desværre har hendes fans bare reageret modsat.

It may be minus degrees and I'm not strutting down Venice beach but never mind @sukeycreative

Et billede slået op af Courtney Black-PersonalTrainer (@courtneydblack) den

107 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere