Fitnessdronning: Derfor sælger jeg min millionvilla

Charlotte Bircow vil bruge noget af fortjenesten på salget til at købe en lejlighed til sin 19-årige søn

Charlotte Bircow har elsket sin bolig i Charlottenlund, hvor hun har fundet den ro og intimitet, som ellers er svær at finde så tæt på København. Foto: Danbolig
Charlotte Bircow har elsket sin bolig i Charlottenlund, hvor hun har fundet den ro og intimitet, som ellers er svær at finde så tæt på København. Foto: Danbolig
Følg Samfund

Fittnessdronning, foredragsholder, sundhedsekspert og iværksætter Charlotte Bircow har sat sin villa i Charlottenlund til salg.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

Og salgsprisen er sat lige under 10 millioner. Godt tre gange så meget, som hun selv gav for villaen, da hun købte den for snart 14 år siden. Den velholdte villa med et areal på 213 kvm. og med en ugenert have, som mægleren skriver, er bygget i 1912, og i dag søndag bliver det første åbent hus-arrangement gennemført, fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Jeg har faktisk også brugt en del på at renovere boligen. Men jeg har også været ualmindelig glad for at bo her. Normalt er jeg den type, der ikke kan holde ud at bo mere end fire-fem år det samme sted. Men her har jeg boet med mine børn, og det har været pragtfuldt at kunne gå et sted hen for at få en café latte eller et eller andet, men så også bagefter at kunne gå hjem til den ro, som der er her, siger Charlotte Bircow til Ekstra Bladet.

Køber bolig til sin søn
Når hun vælger at sælge huset, skyldes det dels, at hendes yngste barn, Alexander, er blevet 19 år og har behov for sit eget. Dels skyldes det, at hun i den kommende tid alligevel ikke vil være så meget hjemme. Hun sender i næste uge en creme-serie på markedet herhjemme, der i første omgang rammer Matas-butikkerne. Men Bircow forventer, at der også kommer interesse for serien fra udlandet, og at hun derfor kommer ud at rejse en del.

- Jeg synes, 213 kvm. er for meget til mig alene. Så jeg kommer nok til at gøre noget, jeg ikke har gjort før. Jeg kommer til at leje en bolig i en periode. Men man ved aldrig med mig. Pludselig finder jeg på et eller andet, siger Charlotte Bircow.

Charlotte Bircow har været gennem et langt kræftforløb og har blandt andet udgivet bogen 'Kræft æde mig - nej'. Her står hun i sit køkken i det hus, der nu er sat til salg. Foto: Magnus Holm
Charlotte Bircow har været gennem et langt kræftforløb og har blandt andet udgivet bogen 'Kræft æde mig - nej'. Her står hun i sit køkken i det hus, der nu er sat til salg. Foto: Magnus Holm

Charlotte Bircow blev kendt op gennem 1980'erne, hvor hun fik titel af fitness-dronning. Navnlig på grund af hendes slogan, som var 'balder af stål'. Hun har i forvejen købt boliger til sine to store døtre, der begge er i tyverne. De har siden købt boligen tilbage fra hende. Og når Charlotte Bircow får solgt sit hus i Charlottenlund, så vil hun på samme måde købe en bolig til Alexander.

- Ved du hvad, det er så svært for unge at skaffe en ordentlig bolig i dag. Og når nu jeg har muligheden og i øvrigt også har hjulpet mine to andre børn, så skal Alexander selvfølgelig have den samme hjælp, forklarer fitnessdronningen.

Hall og tre stuer
Huset ligger på Rosenstandsvej 11 og byder ifølge mægleren på en hall, tre stuer en suite og et køkken-alrum. På førstesalen er der tre værelser og et stort badeværelse. Boligen fremstår i følge mægleren lys og med detaljer som store vinduer, stuk og parketgulve.

Ved det seneste folketingsvalg var Charlotte Bircow en af Liberal Alliances kandidater - dog uden at opnå valg. Desuden er hun i kraft af sin fortid som kræftramt ambassadør for Hjerteforeningen og Kræftens Bekæmpelse.

Kig indenfor i Charlotte Bircow snart tidligere bolig og se de mange billeder her.

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.