Flot solskinssøndag i vente

Søndagen byder på flot efterårsvejr og næsten ingen regn

Efterårssolen kan mærkes i hele Danmark søndag. Foto: Peter Hove
Efterårssolen kan mærkes i hele Danmark søndag. Foto: Peter Hove

Lørdag blev en våd oplevelse flere steder i landet med konstant gråvejr og regn. Men søndag er der gode nyheder til de, der har planer om at bevæge sig ud i efterårsvejret.

- Det bliver godt efterårsvejr med sol over hele landet og få skyer. Temperaturerne kan komme op på 13 grader som det højeste. Østpå kan der komme skyer og lokale byger, men hele Fyn og Jylland især får en flot dag, siger vagthavende meteorolog hos DMI Steen Rasmussen.

Søndag aften tager det danske herrelandshold i fodbold mod Rumænien i Parken i en afgørende kvalifikationskamp, der i bedste fald kan ende med at sende Danmark direkte til VM i Rusland næste sommer.

Kampen er udsolgt, men Åge Hareides udvalgte og de 37.000 tilskuere skal ikke kæmpe sig igennem en våd aften i Parken, omend det varme tøj dog skal huskes.

- Den bliver ikke plaget af regnvejr, og det bliver rigtig pænt vejr. Temperaturerne bliver mellem otte til ti grader, så folk skal have det varme tøj på. Der kan være en frisk vind fra nordvest, men den forventer jeg aftager i løbet af aftenen, og så vinder Danmark selvfølgelig 2-0.

Hvis der bliver noget at fejre for danskerne efter landskampen, bliver det dog køligere, når aften bliver til nat. Her kan det blive mellem tre og otte grader, mens det bliver en smule køligere i det indre Jylland.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen