Flystyrt i Rusland: Pårørende mødte op i lufthavn til trist skæbne

Et fly fra Dubai er styrtet ned i det sydvestlige Rusland under indflyvningen til lufthavnen. De pårørende er begyndt at møde op i lufthavnen, hvor de lærer deres elskedes tragiske skæbne at kende   

Se video af pårørende til de omkomne ved dagens tragiske flyulykke. (Video: AP)

Et Boeing 738-passagerfly styrtede natten til lørdag ned under indflyvningen til lufthavnen i Rostov ved Don. Russiske myndigheder oplyser, at alle 62 om bord er omkommet. Selvom passagerne endnu ikke er blevet identificeret, så er de pårørende mødt op i lufthavnen, hvor de opdager, hvad der er skat med deres elskede.

 

Trist skæbne rammer i lufthavnen
Oprørte familiemedlemmer begyndte at ankomme til lufthavnen i morges, hvor de lærte den frygtelige skæbne at kende, som havde ramt dem, de holder af. Billeder fra stedet viser, de pårørendes følelser, mens de finder ud af, hvad der har ramt deres elskede.

– Et Boeing 737 styrtede ned på vej til at lande. Der var 61 personer om bord (tallet har senere vist sig at være 62, red.). De er alle døde, siger en talskvinde fra de lokale myndigheder ifølge Tass.

Artiklen fortsætter under videoen

Dramatiske overvågningsbilleder har tilfældigvis fanget øjeblikket, hvor flyet styrter. Se de dramatiske optagelser her. (Video: AP)

Flyselskabet FlyDubai skriver på deres Facebook-side, at de er begyndt at kontakte de pårørende til både passagerer og flypersonale. 55 ud af de 62 omkomne var passagerer, og ud af det antal var der 33 kvinder, 18 mænd og fire børn. På flyet var ingen danskere, men 44 russere, otte ukrainere, to indere og en fra Uzbekistan.

 

Fejl fra pilotens side
Flyet styrtede, da piloten forsøgte at lande. Regn og storm gjorde flyforholdene svære, men en kilde til det russiske nyhedsbureau Tass siger, at årsagen til ulykken er en menneskelig fejl i cockpittet. Ulykken skete omkring klokken to i nat dansk tid, og kom fra Dubai. Det skulle lande i byen Rostov-na-Donu, som ligger øst for Ukraine.

31 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere