Født med kæmpe modermærke i ansigtet: - Børn græder når de ser mig

'Den lilla menneskeæder', kaldte mobberne hende blandt andet. Se kvindens modermærke og hør hende fortælle om det i videoen herunder

Hør den 39-årige kvinde fortælle om sit liv som anderledes, og se hendes ganske vilde forvandling. Video: Barcroft TV

Siden hun kom til verden, har Kiana Smith fra Cumana i Trinidad haft nysgerrige og sågar forfærdede øjne på sig. Hun er nemlig født med et absurd stort, lilla modermærke, der dækker en stor del af hendes ansigt.

Modermærket, der i lægesprog hedder et vaskulært modermærke, voksede og voksede, som årene gik, og det har blandt andet resulteret i, at Kiana har mistet hørelsen på sit ene øre.

I videoen ovenfor, som er produceret af Barcroft TV, kan du høre den i dag 39-årige kvinde fortælle om blandt andet sin barndom, hvor hun grundet sit modermærke var offer for massiv mobning. Mobning, der blandt andet indebar, at hun blev kaldt 'den lilla menneskeæder'.

Siden har Kiana gennemgået utallige operationer, og selvom hendes ansigt stadig skiller sig ud fra mængden, er hun lykkeligere end nogensinde. Hun er sågar blevet ambassadør for fond for personer med samme lidelse som hende, og så har hun en blog, hvorfra hun beretter om sit liv.

- Jeg kan ikke sige, at jeg nogensinde vil være helt og aldeles tilfreds med mit modermærke, for jeg elsker det ikke. Men på trods af alt, er jeg stolt af mig selv og de ting, jeg har opnået, lyder det fra Kiana Smith.

Læs også om Sophia, der på daglig basis modtager trusler, fordi hun nægter at plukke sine øjenbryn.

1 af 2 Foto: Barcroft TV
2 af 2 Foto: Barcroft TV
36 kommentarer
Vis kommentarer