Annonce:
Annonce:

Fødte sin dreng alene på motorvej

En gravid kvinde i veer forsøgte at køre sig selv til hospitalet. Hun nåede det dog ikke og måtte holde ind til siden på en motorvej

Drengen er heldigvis sund og rask (Foto: AP)
Drengen er heldigvis sund og rask (Foto: AP)
Annonce:
Følg Samfund

Livets små mirakler er nogle gange ikke til at styre. Sådan var det også for den 32-årige kvinde Devi Mariah Ostler fra Utah i USA, der i lørdags fødte en dreng i en bil på motorvejen. Det skriver AP.

Devi Mariah Ostler vidste allerede, at hun skulle til at føde, da hun satte sig bag rattet for at køre sin seks-årige søn hen til sin mor. Devi, der nu har tre børn, anede dog ikke, at fødslen ville blive i ekspresfart. Lige pludselig gik vandet nemlig, og så gik det stærkt.

Den 32-årige kvinde skyndte sig at ringe til alarmcentralen, hvor Brittney Chugg sad klar til at tale hende igennem fødslen.

Dette er din kærestes værste mareridt

Annonce:

- Jeg vidste, at hvis barnet virkelig kom nu, så ville det ikke hjælpe noget, hvis jeg gik i panik. Så jeg forblev rolig og sagde til mig selv, at hvis jeg kunne, så skulle jeg nok klare at føde barnet alene. Jeg kunne alligevel ikke holde det tilbage, siger Devi Mariah Ostler dagen efter fødslen.

'Jeg skal presse!'
- Vi vidste det. Vi vidste lige præcis, hvad der skulle ske. Der ville blive født et barn i vejkanten af motorvejen lige der, siger Brittney Chugg, der fik den gravide kvinde i røret, da hun havde ringet til alarmcentralen.

Ifølge båndudskriften fra samtalen mellem Devi Mariah Ostler og politiets vagtcentral sagde den fødende kvinde:

- Jeg prøver på at køre over i den anden bane nu. Jeg bliver nødt til at presse! Barnet kommer!

Fertilitetsbehandlede kvinder føder sundere børn

Brittney Chugg skyndte sig at hive fat i en politibetjent fra en by nær den fødende kvinde, som sammen med en kollega susede af sted til Devi Mariah Ostler. Sekunder efter de to betjente ankom til stedet, havde verden fået endnu en indbygger midt på motorvejen i Utah.

Annonce:

- Han kom lige ud i mine hænder, siger betjenten Josh Carr, som var ham, der kunne overbringe nyheden om barnets køn til moderen.

- Det var meget følelsesladet. Det kan næsten sidestilles med mine egne børns fødsel. Det var et dejligt øjeblik i min karriere, siger betjenten.

Alle har det godt
Efter lyn-fødslen i rabatten blev mor og barn kørt til et hospital i Brigham City, der ligger omkring 100 kilometer nord for Salt Lake City.

- Alle har det rigtig godt, siger Jalaine Hawkes, der er færdselsbetjent i Utah, ifølge AP.

Gravid model: Jeg er fed og grim

Det er faktisk ikke så sjældent igen, at kvinder føder børn i vejsiderne i Utah. Derfor har alle færdselsbetjente et særligt sæt med i bilen, som kan hjælpe til fødsler.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: