Føj: Kvinde finder orm i McD-pomfrit

Anna er blevet skræmt væk fra McDonald's for altid efter den her ækle oplevelse

Fundet af denne ekstra overraskelse i et Happy Meal fik irske Anna Potterton til at væmmes. Medarbejderens kommentar gjorde det hele meget værre. (Foto: Facebook)
Fundet af denne ekstra overraskelse i et Happy Meal fik irske Anna Potterton til at væmmes. Medarbejderens kommentar gjorde det hele meget værre. (Foto: Facebook)

Irske Anna Potterton fik sig lidt af et chok, da hun i sidste uge var på McDonald's i den walisiske by Grafton, for at spise frokost. Ikke noget, hun gør ofte, og i dén grad aldrig noget, hun vil gøre igen, efter den ekstra overraskelse, hun fik i sit Happy Meal.

Inde i en af pomfritterne gemte sig noget, som Anna Potterton gætter på var en orm eller en maddike.

I went to McDonald's on Grafton street for lunch today, not something I'd usually do. I got a happy meal, something I...

Posted by Anna Potterton on Wednesday, 7 October 2015

Og oplevelsen blev ikke bedre, da den irske kvinde gik tilbage op til kassen for at få sine penge tilbage. Det fik hun uden tøven, men medarbejderens kommentar, ’Det er jeg ked af, det sker meget, meget tit’, var dråben, der fik Anna Potterton til at lægge billedet af den ækle kartoffelbesætter op på sin Facebook-profil.

- Alle ved, at McDonald's mad er lort, men at servere mad med orme i ’meget, meget tit’ er bare ulækkert, skriver Anna Potterton til billedet.

McDonald's-afdelingen i Grafton udtaler til The Irish Post, at de er i gang med at undersøge sagen nærmere.

1 af 2 Fundet af denne ekstra overraskelse i et Happy Meal fik irske Anna Potterton til at væmmes. Medarbejderens kommentar gjorde det hele meget værre. (Foto: Facebook)
2 af 2 Fundet af denne ekstra overraskelse i et Happy Meal fik irske Anna Potterton til at væmmes. Medarbejderens kommentar gjorde det hele meget værre. (Foto: Facebook)
93 kommentarer
Vis kommentarer