Følgeuheld på motorvej: Tre mennesker alvorligt kvæstet

Et følgeuheld med med fire biler har kvæstet fem personer, tre af dem alvorligt

Følg Samfund

Fynske Motorvej E20 er spærret i begge retninger, efter en lastbil med anhænger klokken 11.55 er væltet på grund af en dæksprængning.

Det oplyser Fyns Politi.

Se mere video på localeyes.dk.

Endnu et uheld fandt sted klokken 13.24 i køen op til færdselsuheldet med lastbilen. Det fortæller vagtchef hos Fyns Politi Lars Fredensborg til Ekstra Bladet.

- Vi har et følgeuheld med fire biler involveret. Fem personer er kvæstet, hvor tre af dem er alvorligt kvæstet. Det er sket i køen, der leder op til uheldet med lastbilen.

- Redningsberedskabet har også tilkaldt en lægehelikopter, oplyser Lars Fredensborg. 

Vagtchef i Fyns Politi Ehm Christensen oplyser til Ekstra Bladet, at fire af de involverede i ulykken er transporteret til Odense Universitets Hospital og én til Svendborg.

- Patruljen er ikke kommet tilbage derude fra endnu, og først derefter går vi i gang med at opdatere om deres tilstand, fortæller Ehm Christensen.

Ulykken med lastbilen er ifølge Vejdirektoratet sket mellem Ejby og Nørre Aaby.

Fyns Politi har netop oplyst på Twitter, at motorvejen er åben igen i begge retninger. 'Vær tålmodige og kør forsigtigt', skriver vagtchefen.

På Twitter oplyser Fyns Politi, at den østgående trafik ledes af ved afkørsel 57 nær Nørre Aaby, mens den vestgående afledes ved afkørsel 56.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+