Før var hun stor og let, nu er hun tynd og tung: Fitness-blogger beviser sandheden om muskler og fedt

Du skal ikke stole på vægten, hvis det står til Fenella McCall, som har taget på i vægt og gennemgået en vild transformation

Fenella har taget på i vægt, selvom hendes krop  ser overraskende sund ud. Privatfoto
Fenella har taget på i vægt, selvom hendes krop ser overraskende sund ud. Privatfoto

Det er nok ikke første gang, du hører, at muskler vejer mere end fedt.

Alligevel holder stadig mange fast i tallet, som står på badevægten, når de jagter sundhed.

Men det skal stoppe med lige nu, siger Fitness-blogger Fenella Scarlett McCall, som viser, hvordan tallet er langt fra virkeligheden.

Fenella er et tydeligt bevis på sandheden om musklers vægt overfor fedt, da hun har smidt ufatteligt mange centimeter uden at smide et eneste kilo - og faktisk tage et på.

- Vægt-scalaer er gale. Stol aldrig på dem igen. De er manipulerende små idioter, skriver hun på sit Instagram-billede, som på seks dage har fået over 30.000 likes.

I løbet af de sidste 17 måneder, er den Australske kvinde fra Melbourne gået fra at være oppustet og flommet til at være tynd og muskuløs.

Efter flere års heroin-misbrug blev den nu 30-årige kvinde endelig clean for 21 måneder siden. Udover at blive sundere, sørgede afvænningen også for mere fedt på sidebenene.

Det ville hun for alt i verden gerne smide igen, men i begyndelsen var drømmen egentlig bare at komme under 60 kilo.

Nu har hun opdaget, at killone ikke betyder noget, men at det i stedet handler om sundhed og styrke.

I 2015 begyndte hun derfor at træne og spise sundt - og det har nu ændret hendes krop fuldstændigt.

Hun lavede blandt andet om på sine kostvaner og smed gluten, sukker og mælkeprodukter ud. I stedet indførte hun friske grøntsager, fisk og kød.

- Mit bedste tip er at undgå raffineret sukker og spise en masse friske grøntsager, skriver hun til Ekstra Bladet.

Derudover begyndte Fenella at styrketræning, bokse, dyrke yoga og følge den kendte Australske træner, Kayla Itsines, Bikini-body-Guide, skriver Cosmopolitan.

Det har gjort hende stærkere og mere fit at se, selvom hendes vægt er gået op. Men det er hun bare glad for nu, og hver gang hendes vægt har plusset kilo til, klapper hun i hænderne, da det betyder, at hendes muskeltværsnit er blevet større.

- Det bedste er, at jeg nu har meget mere energi og er klar i hovedet. Og så har jeg ikke længere cravings for sukker, som jeg plejede at have, skriver hun til Ekstra Bladet.

 

117 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere