Folk hylder mands rørende besked til konen: - Der er ikke noget mere sexet

- En rigtig kvinde er ikke en bikini-mannequin eller en filmkarakter. Hun har smukke strækmærker på sine hofter og søde, små fordybninger på sin numse

Foto: Robbie Tripp.
Foto: Robbie Tripp.

Amerikanske Robbie Tripp, der er forfatter og aktivist, fik som teenager at vide, at kvinder skulle være slanke og trænede. Vennerne drillede ham derfor med, at han ofte blev tiltrukket af kvinder, der var 'buttede' eller 'tykke'.

I dag er han gift med Sarah, der passer lige ind i Robbie Tripps billede af, hvordan en kvinde skal se ud. Derfor besluttede han sig også for at hylde hendes krop på Instagram.

- Der er ikke noget mere sexet end denne kvinde lige her: tykke lår, stor numse, søde side-deller osv. Hendes figur og størrelse vil ikke være den, der havner på forsiden af Cosmopolitan, men den er i mit liv og i mit hjerte, skriver 26-årige Robbie Tripp på Instagram.

- Da jeg blev en mand og lærte mig selv om feminisme, og om hvordan medier portrætterer kvinder ud fra en meget smal og specifik standard for skønhed, opdagede jeg, hvor mange mænd der har købt den løgn.

En rigtig kvinde
Robbie Tripp håber, at opslaget kan hjælpe andre mænd på vej til at opdage, at kvindekroppen ikke behøver at leve op til en bestemt formel.

- Drenge, overvej hvad samfundet har fortalt jer, at I skal gå efter. En rigtig kvinde er ikke en bikini-mannequin eller en filmkarakter. Hun har smukke strækmærker på sine hofter og søde, små fordybninger på sin numse, skriver han og fortsætter:

- Piger, lad jer ikke narre til at tro, at I skal passe noget bestemt for at blive elsket og værdsat. Der er en mand derude, som kommer til at fejre dig præcis, som du er. En vil elske dig, ligesom jeg elsker Sarah.

Sarah Tripp blev meget overrasket og glad, da hun så opslaget.

- Han får mig altid til at føle mig elsket og værdsat. Jeg føler mig heldig med at have en mand, som har elsket hver en del af mig, siden den dag vi mødtes, siger Sarah Tripp til det amerikanske medie Today.

Flere end 15.000 personer har likede Robbie Tripps opslag på Instagram, og flere af følgerne hylder ham nu.

- Det var så hjertevarmende og smukt. Tak for, at du deler denne besked. Vores verden har brug for mere kærlighed og godhed, skriver Meredith Tilch.

- Jeg elsker virkelig det her. Sarah er en perle, og I er begge fantastiske for at have fundet hinanden, skriver Sally Squiggles.

Bobby hyldede sin kone son helt - og så gik hans rørende status viralt.