Forældre tilgiver sønner, som prøvede at dræbe dem

De to sønner bedøvede forældrene og satte ild til familiens hus

- Vi elsker og tilgiver vores sønner ubetinget, lyder det fra Yvonne Ervin. (Video: Kamera One)

Et amerikansk forældrepar fra staten Georgia har tilgivet deres sønner for det mordforsøg, som de udsatte dem for tidligere på måneden, skriver det amerikanske medie Fox.

- Vi bærer ingen nag, fortalte Yvonne og Zachery Ervin til de journalister, som var til stede ved retten i Lawrenceville, Georgia.

De to sønner, Cameron på 17 og Christopher på 22, forsøgte 5. september i år at dræbe begge deres forældre ved at knivstikke Zachery og gennembanke Yvonne, hvorefter de satte ild til familiens hus, oplyser myndighederne i Georgia.

- Mine børn prøver at slå mig ihjel. De har angrebet mig og min mand, de har bedøvet os med Xanax (beroligende medicin. red.), kan man høre Yvonne Ervin sige i opkaldet til alarmcentralen, som senere blev afspillet i retten.

Hør det over artiklen.

Mordforsøget til trods, har Yvonne og Zachery Ervin nu tilgivet deres sønner.

- Vi elsker og tilgiver vores sønner ubetinget. Og det vil vi gerne have, at verden forstår, udtaler Yvonne Ervin.

- Gud har helet os mirakuløst. Vi har det fremragende. Vi er i gang med at hele, både mentalt og fysisk, lyder det fra moderen.

Tilgivelse eller ej, så er begge drenge nu varetægtsfængslet uden mulighed for kaution.

Motivet for drabsforsøget er endnu ikke klart, men Yvonne Ervin mener, drengenes motiv har været forsikringssvindel.


Den amerikanske rapper Qawmane 'Young QC' Wilson fik sin mor dræbt og hævede hendes livsforsikring. Bagefter begyndte han at smide om sig med penge, som i videoen her. Senere blev han dog anholdt og sigtet for medvirken til drabet.

9 kommentarer
Vis kommentarer