Annonce:
Annonce:

Forbund: Pas på med at regulere politimænds fritid

Mette F. mener ikke politimænd skal købe sex. Men pas på med at kontrollere fritiden, mener Politiforbundet

Annonce:
Følg Samfund

Hvis en politimand køber sig til sex med en kvinde, er han ikke i stand til at varetage sit arbejde på en måde, der er foreneligt med respekt for kønnene. Det mener Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen.

Men man skal være varsom med at gå ind og dømme folk, når prostitution er lovligt, mener Claus Oxfeldt, der er formand for Politiforbundet.

- Man skal tænke sig rigtig godt om i forhold til at regulere folks adfærd i fritiden.

- Men til gengæld skal vi som politifolk selvfølgelig altid leve op til den værdighed, som stillingen som polititjenestemand kræver efter Tjenestemandslovens paragraf 10.

- Der må ikke være noget at sætte på politifolk. Der må ikke være nogen, der har noget på en, så man pludselig står i et afhængighedsforhold, siger formanden.

Tjenestemandsloven foreskriver, at en tjenestemand både på arbejde og i fritiden skal vise sig værdig til den tillid, som stillingen kræver.

Mette Frederiksen har længe talt for et forbud af købesex, men hun trækker i en ny bog i land og mener ikke længere, at et forbud er vejen frem.

Omkring hver sjette mand mellem 18 og 65 år har købt sig til sex. Det viser en kortlægning af efterspørgslen på prostitution, som Rambøll ifølge Jyllands-Posten lavede i 2013.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: