Forkælet teenagepige: Får 42.000 kroner i lommepenge om måneden

Saffron Drewitt-Barlow lever et luksusliv på første klasse og har tøj for otte millioner kroner

18-årige Saffron har råd til mere end de fleste teenage-piger. Foto: Privat
18-årige Saffron har råd til mere end de fleste teenage-piger. Foto: Privat

Hun får mere i lommepenge, end de fleste voksne får udbetalt i løn, og Saffron Drewitt-Barlow lever i det hele taget et liv, som kun de færreste tør drømme om.

Den 18-årige engelske pige er datter af to homoseksuelle rigmænd, Barrie og Tony Drewitt-Barlov, og kom til verden som surrogatbarn.

Familien lægger ikke skjul på at Saffron, og hendes tre brødre, er forkælede og fortæller gerne om deres tilværelse i interviews med engelske medier:

- Jeg ved, at jeg er utrolig heldig. Mine fædre sætter pris på kvalitet og de gode ting i livet, og de værdier har de givet videre til mig, forklarer Saffron til Metro.

Hun fyldte 18 år sidste måned og får 5000 pund i lommepenge om måneden (godt 42.000 danske kroner, red). Ifølge Metro har hun en garderobe til en værdi af over otte millioner kroner, og hun bærer forskellige designersko og -tasker hver eneste dag i løbet af en måned.

Ud over en garderobe, der er proppet med tøj og tasker fra Prada, Gucci og Louis Vuitton, så sætter 18-årige Saffron også pris på smykker.

Blandt meget andet ejer hun en Fabergé-ring til en værdi af svimlende 3,5 millioner kroner.

- Mine fædre har altid været helt utrolig generøse, og de elsker at forkæle mig og mine brødre, fortæller Saffron, hvis luksusliv kan følges på Instagram og andre sociale medier.

Fædrene har dog advaret Saffron og hendes brødre om, at de skal stå på egne ben på et tidspunkt. Derfor har de hjulpet hende med et indskud på en million pund i den kosmetikvirksomhed, som Saffron har startet, under navnet 'Barking Mad Cosmetics'.

- Alle forældre vil deres børn det bedste. Man vil gerne hjælpe dem godt på vej i livet. Jeg vil ikke have, at mine børn skal arbejde på McDonald's eller gøre rent. Derfor vil jeg ikke undskylde for at hjælpe Saffron med at tage det første skridt på karrierestigen, forklarer farmand Barrie til Metro.

Familien residerer i øjeblikket i en luksuriøs villa med ti soveværelser i Tampa i den amerikanske stat Florida. De engelske velhavere har dog også en gigantisk villa i Essex og er jævnligt på besøg i hjemlandet.