Forlod sin mand og handicappede søn: Her er hendes svar

- Det var en fælles beslutning, forklarer Ruzan Badalyn, efter hun forlod sin mand og søn kort efter, at hun fandt ud af, at sønnen havde Downs Syndrom

Ruzan Badalyan har en anden version af forløbet omkring skilsmissen og den nyfødte søn med Downs Syndrom. (privatfoto)
Ruzan Badalyan har en anden version af forløbet omkring skilsmissen og den nyfødte søn med Downs Syndrom. (privatfoto)

Historien om lille Leo og faderen Samuel Forrest er gået verden rundt. Historien om den skrækkelige moder, der forlod sin søn og mand, da hun fandt ud af, at den nyfødte havde Downs Syndrom.

Denne historie har de seneste dage gået viralt på internettet, efter Samuel Forrest startede en indsamling, der skulle finansiere faderens og barnets hjemrejse fra Armenien til New Zealand. Her er der samlet cirka tre millioner kroner ind.

Måtte vælge mellem kone og nyfødt: Nu vælter millionerne ind

Nu står moderen til Leo frem med en helt anden forklaring. Hun mener ikke, at eks-mandens version er rigtig. De blev nemlig enige om, at Leo ville have bedre ved at vokse op i New Zealand end i moderens hjemland Armenien.

Fars forfærdelige dilemma: Måtte vælge mellem barn og kone

- Det første jeg tænkte på, da jeg fandt ud af, at Leo havde Downs, var, at jeg ikke ønskede, at han skulle vokse på i et land, hvor folk med et handicap bliver dårligt behandlet, siger moderen Ruzan Badalyan til Daily Mail og fortsætter.

- Jeg ønsker, at han skal være en accepteret del af samfundet. Hele familien aftalte, at babyens ve og vel skulle komme i første række, og kun ved at flytte til et andet land kommer det til at ske, siger hun.

Hun følte ikke, at hendes eksmand støttede hende efter den svære fødsel.

- Efter fødslen forlod han hospitalet og fortalte mig få timer senere, at han tog vores barn med sig. At han ville tage til New Zealand, og at jeg ikke kunne gøre noget som helst ved det.

- Han fik historien ud alle steder han kunne, uden at jeg havde mulighed for at fortælle min version af historien. At jeg skulle have givet ham et ultimatum er på ingen måde rigtigt, siger Ruzan Badalyan.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter