Formidabelt efterårsvejr i sigte

Det gode vejr fra weekenden fortsætter maaaaaange dage endnu

Flot efterårsvejr så langt meteorologernes vejr-øjne rækker. Se også her, hvordan resten af efterårsvejret bliver. (Video: DMI)

I weekenden kunne danskerne nyde efteråret fra sin bedste side.

Solen bagte ned over hele landet fra en skyfri himmel og ifølge vagthavende meteorolog ved DMI, Mogens Rønnebæk, kan vi godt vænne os til det pæne efterårsvejr.

- Det gode vejr fortsætter. Det kan næsten ikke blive bedre, lyder meldingen fra Mogens Rønnebæk, da Ekstra Bladet mandag morgen ringer ham op og spørger til de kommende dages vejr.

- Der er lidt tåge i morgen og formiddags timerne, der kan generer morgentrafikken enkelte steder i landet, men generelt er det forholdsvist klart vejr mange steder med svag vind.

I de tidlige morgentimer er temperaturerne ikke noget at juble over, men det vil dog ændre sig, når solen igen står højt på himlen.

- Fra morgenstunden skal man pakke sig godt ind og huske handskerne, hvis man skal cykle på arbejde. Temperaturerne ligger lige nu omkring 3-5 grader, men i løbet af dagtimerne vil det stige til mellem 16 og 18 grader, lyder det fra DMI meteorologen, der lover at denne type højtryksprægede vejr vil have et fast greb om Danmark det meste af ugen.

De klare nætter de kommende dage betyder dog, at temperaturerne om natten kan falde yderligere.

- Det er da muligt der de kommende dag kan komme nattefrost enkelte steder i landet, men generelt vil temperaturerne ligge over frysepunktet, siger han.

4 kommentarer
Vis kommentarer