Forretningsfolk dømt efter offentlig tog-sex på første date

Togpassagerer blev ufrivillige tilskuere til offentlig sex, da to forretningsfolk - godt fulde - kastede sig over hinanden. Nu har parret fået deres straf

Videoovervågning fra det tog, hvor Gavin Maguire og Allison Jennings kom lige lovlig tæt på hinanden. (Foto: SWNS/Polfoto)
Videoovervågning fra det tog, hvor Gavin Maguire og Allison Jennings kom lige lovlig tæt på hinanden. (Foto: SWNS/Polfoto)

Der findes mange teorier om, hvorvidt det er godt eller skidt at dyrke sex på første date.

Men britiske Gavin Maguire og Allison Jennings kunne i hvert fald ikke vente med at kaste sig over hinanden, og ikke nok med det - de gjorde det i fuld offentlighed midt i et tog. Det skriver The Telegraph.

Det fik i juli politiet til at frigive billeder fra togets videoovervågning af parret, efter flere passagerer havde meldt dem for uanstændig seksuel adfærd.

Kådt par knalder i telefonboks inden fiskeshopping

Nu har Gavin Maguire, der er forretningsmand og Allison Jennings været i retten for deres eskapader og er blevet dømt. 40-årige Maguire skal udføre 100 timers samfundstjeneste og betale en bøde på 325 pund (svarende til 3.337 kr.).

39-årige Jennings, der er trådt tilbage fra sit job som national salgschef fra kreditforsikringsselskabet Euler Hermes, erklærede sig også skyldig og skal ligeledes betale en bøde.

Udesex hitter i København: Kondom-affald flyder i naturen

I retten fik parrets opførsel bl.a. følgende kommentar med på vejen:

- Konklusionen er, at det her var total skammelig opførsel, der blev forværret af at det fandt sted på et offentligt tog foran forældre og børn. Og I havde drukket for meget.

Deres eskapader tilbage i juli startede med heftigt gramseri på Liverpool Street Station i London og fortsatte på toget. Ifølge øjenvidner var Allison Jennings kjole hevet helt op til taljen, mens hun 'bumpede op og ned' af Gavin Maguires skød.

Efterfølgende fortalte Jennings politiet, at hun havde været på sin første date med Gavin Maguire og var blevet meget fuld. Det blev også fremlagt i retten, at Maguire havde været så fuld, at kun kunne huske en lille smule fra hændelsen.

Mor: Simpelthen for klamt at knalde på legeplads