Forsvundet kvinde-lig: Mistænkt mand var besat af Julie

25-årige Julie Motts lig forsvandt for nylig på mystisk vis lige inden hendes begravelse. Politiet har nu en mand i søgelyset, som skulle have været fuldstændig besat af Julie

Politiet i San Antonio har nu en mand i søgelyset for at have stjålet Julie Motts lig. (Foto: San Antonio Police Department, Facebook)
Politiet i San Antonio har nu en mand i søgelyset for at have stjålet Julie Motts lig. (Foto: San Antonio Police Department, Facebook)

Tidligere på måneden døde den blot 25-årige amerikanske kvinde Julie Mott af den arvelige sygdom, cystisk fibrose. 15. august skulle hendes begravelse have fundet sted, men kort før ceremonien kunne de pårørende konstatere, at liget var forsvundet.

Ejeren af det begravelseshjem, liget forsvandt fra, mener, at liget er forsvundet mellem kl. 13.30 og 16.30, inden de ansatte låste af og gik hjem.

Se også: Mystisk politisag: Julies lig stjålet før begravelse

Den mand, politiet nu har i søgelyset for at have stjålet Julie Motts lig, skulle eftersigende være den sidste, der er blevet set på begravelseshjemmet.

Den mistænkte mand har ifølge politiet været besat af at ringe og sende sms'er til Julie Mott op til hendes død den 8. august. Mandens navn, og hvilken relation han havde til Julie Mott er ikke angivet i politiets rapport, men han skulle angiveligt være i 20'erne. Det skriver Daily Mail.

Ifølge mysanantonio.com fortæller politiets talsmand, at flere folk allerede har været i søgelyset i forbindelse med ligets forsvinden. Men der har endnu ikke været nok bevismateriale til at foretage nogle anholdelser.

15-årige Joshua Phillips lytter til sin mors erklæring i retten, hvor hun erklærede sin kærlighed til sin søn. Han fik livstid uden mulighed for benådning. (Foto: AP/John Pemberton) Krimi Dreng gemte lig under sin seng i en uge

Der er sat 20.000 dollars på højkant til dem, der kan give informationer, som kan hjælpe til at liget bliver fundet.

10 kommentarer
Vis kommentarer