Forsvundne Mollys ejer: 'Jeg tror, de har slået den ihjel'

En Cocker Spaniel er forsvundet fra hjemmet efter et indbrud i en villa på Ternevej i Fredericia

Denne 9-årige Cocker Spaniel er på mystisk vis forsvundet efter et indbrud i en villa i Fredericia. (Foto: Privatfoto)
Denne 9-årige Cocker Spaniel er på mystisk vis forsvundet efter et indbrud i en villa i Fredericia. (Foto: Privatfoto)

Det var et chokerende syn, der mødte familiehunden Mollys ejere i tirsdags.

Jens Gade var på arbejde, da han blev kontaktet af sin nabo, fordi der på familiens trapper lå, hvad der lignede en lås til en scooter. I deres indkørsel flød konens cykel, og længere oppe ad vejen var en af familiens skijakker blevet smidt.

Da familien kom hjem, kunne de hurtigt konstatere, at der havde været indbrud i deres villa på Ternevej i Fredericia. Men det var ikke kun familiens smykker og kontanter, der var forsvundet - familiehunden Molly var også pist væk.

- Jeg tror, de har slået den ihjel, siger Jens Gade om familiens 9-årige Cocker Spaniel.

- Der er blod på radiatoren og hundesnoren i gangen. Derudover er vores hvide tæppe fra gangen også forsvundet, hvor der er blodrester på gulvet, som det virker som om, de har prøvet at vaske væk, fortæller Jens Gade.

Jens Gades datter, Cæcilie Gade, har efterfølgende efterlyst Molly på Facebook, hvor hendes efterlysning onsdag formiddag er blevet delt næsten 3.000 gange.

Uvisse om årsagen
Gerningsmændene har ved indbruddet også stjålet en rygsæk og en blå IKEA-pose, som Jens tror, at de har brugt til at bære hunden væk i.

- Jeg tror, de har lagt tæppet fra gangen i rygsækken, og Molly i IKEA-posen og så dækket hende til med den skijakke, som blev fundet på vejen, for der er også blod på den, siger en frustreret Jens Gade.

Indbruddet blev begået tirsdag morgen mellem klokken 8.30 og 10.10. Indbrudstyvene er angiveligt kommet ind i villaen via en terrassedør, som de har listet op med et haveredskab. Ifølge politikommissær Ole Eckhold fra lokalpolitiet i Fredericia, er det endnu ikke sikkert, at der er sket hunden noget.

- Vi ved ikke, hvad der er sket endnu. Det kan være, at hunden er løbet væk, fordi den har været bange, og at blodet stammer fra gerningsmændene, hvis hunden har bidt dem under indbruddet, siger Ole Eckhold til Ekstra Bladet.

Jens Gade, som fortæller, at politiet har gjort en kæmpe indsats med hensyn til eftersøgningen af Molly, håber også på, at eftersøgningen bærer frugt, og de finder Molly uskadt, men han tvivler dog på, at det sker.

- Jeg håber på, den er stukket af i frygt, men det virker usandsynligt, afslutter Jens Gade.

31 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere