Fotograf finder kæmpe edderkop i baghaven

En 42-årig amatørfotograf gjorde et chokerende fund, da han gik i haven for at høre radio

Matthew Field, en 42-årig britisk amatørfotograf, fik sig lidt af et chok og en række frygtindgydende billeder, da han for nylig spottede en stor edderkop i sin baghave.

En edderkop begyndte at skyde hvide kugler efter en læser. (Polfoto) Videnskab & teknik - 22. aug. 2015 - kl. 06:25 Edderkopper skyder med lorteklatter

Omgivet af døde edderkoppe-kroppe, sad den med et par skinnende grønne hugtænder og godtede sig i et hjørne med skygge. Fotografen opdagede den, da han kom til at gå ind i dens spind, så den begyndte at røre på sig, og han sprang chokeret væk.

Matthew Field havde dog fatningen intakt nok til, at han fik skudt et par billeder af sin uindbudte gæst. Han sendte dem til et hold edderkoppe-eksperter, som nu har identificeret den som en ’Segestria Florentina’ – Europas største spindler, hvis krop kan blive op til 2,2 centimeter lang.

Samfund - 20. aug. 2015 - kl. 14:27 Fandt edderkop i sin sandwich

Ud over sin størrelse kan ’Segestria Florentina’ kendes på sine bemærkelsesværdigt store, grønne hugtænder, deres helt sorte krop og på, at de blandt andet lever af at spise edderkopper af arten ’Den Falske Enke’. Dens bid siges at være smertefuldt, men ufarligt.

Se også: Fy for … ! Mød verdens værste edderkopper

På trods af sit umiddelbare chok, valgte den 42-årige brite ikke, som mange andre måske ville have gjort, at lade den store edderkop skræmme ham ud af haven. I stedet blev han siddende med sin stol, med sin nye ottebenede ven lige under sig, og hørte radio resten af eftermiddagen, fortæller han ifølge Daily Mail.

I denne uge kunne Ekstra Bladet fortælle historien om Maria, som fik et stort chok, da hun flyttede ind i sin nye lejlighed. Her mødte hun nemlig en kæmpe edderkop. (Privatfoto) Samfund - 24. maj. 2015 - kl. 16:39 Derfor er du bange for edderkopper

- Jeg var engang ræd for edderkopper. Jeg var en rigtig araknofob. Men nu, hvor jeg er blevet voksen, har jeg indset, at det var dumt, og er kommet over det. Der er masser af dem i min have, og de generer mig slet ikke, siger Matthew Field.

Ad! Se den chokerende video hvor et hus i Mexico angribes af tusindvis af edderkopper.

39 kommentarer
Vis kommentarer