Fræk 'udfordring' er blevet et hit på internettet

Kvinden skal som en koala kravle hele vejen rundt på kroppen af en mand, der skal forestille at være et træ - se den utrolige udfordring her

Se den nye, krævende trend her. Video: Privat

Der findes mange fantasifulde udfordringer, der gennem årene er gået viralt på internettet. Men den sidste nye udfordring, der har fået navnet 'Koala Challenge', er faktisk hamrende morsom. Men den kræver til gengæld to mennesker, der er i usædvanlig god fysisk form, hvis den skal lykkes.

Og det kan f.eks. være to mænd, to kvinder eller en mand og en kvinde.

'Koala Challenge' eller på dansk 'Koala Udfordringen' henviser til den lille australske koala, der elsker at kravle i træer. Den usædvanlig udfordring er naturligvis også fra Australien.

Selve konceptet er ganske enkelt. Den ene person skal som en koala klatre rundt på den anden person, der skal forestille at være et træ.  'Koalaen' skal bevæge sig hele vejen rundt på 'træets' krop uden at falde ned og røre jorden. Så begge parter i 'Koala-udfordringen' skal være ret stærke og i god form.

Udfordringen har allerede spredt sig til andre steder i verden. Men det bedste er selvfølgelig at lave den på en sandstrand, hvor man kan falde blødt. Det anbefales på ingen måde at lave udfordringen på asfalt eller på andre hårde underlag.

Og måske er det mere sikkert og bedre bare at se andre udføre den spændene udfordring end at kaste sig ud i den selv.

Herunder har Ekstra Bladet lagt tre andre par, der udfører 'Koala-udfordringen'.

92 kommentarer
Vis kommentarer