Fredagskaos: Kabeltyve stopper S-tog

Togkaos: Der vil fredag morgen ikke køre S-tog på strækningen mellem Hundige og Åmarken

Kabeltyve efterlader togkaos for fredag morgens passagerer. 
(Arkivfoto: Jens Dresling)
Kabeltyve efterlader togkaos for fredag morgens passagerer. (Arkivfoto: Jens Dresling)

Kabeltyve har natten til fredag igen været på rov på det københavnsk tognet, og det kommer til at påvirke mange passagerer fredag morgen, når de skal afsted på arbejde.

- Et kabeltyveri ved Vallensbæk giver her til morgen store ændringer for S-togene på Køge Bugt banen. Der kører ingen S-tog mellem Hundige og Åmarken. Her kører der Togbusser, skriver DSB på sin hjemmeside.

Linje A kører hvert 10. minut mellem Hillerød og Åmarken, mens linje E kører med samme interval mellem Køge og Hundige og igen hvert 20. minut mellem Holte og København H.

Derudover kører de to togbusser forskelligt. Således kører den ene direkte mellem Hundige og Åmarken og den anden standser ved samtlige stationer undervejs.

Fra Hundige og Ishøj kører Movia bus 440 S til Høje Taastrup. Herfra vil der både være S-tog og regionaltog ind mod København.

Desværre ser det ikke ud til, at togene kommer til at køre til tiden lige foreløbigt.

- Vi kan ikke sige noget om, hvornår togene kører normalt igen. Men det bliver i hvert fald ikke klar til myldretidstrafikken, siger en pressemedarbejder fra Banedanmark til Ekstra Bladet. 

DSB opdaterer løbende trafiksituationen på sin hjemmeside.

0 kommentarer
Vis kommentarer