Frem med bikini og badeshorts: Sommeren kommer tilbage

Godt nyt til dem, der er træt af regn, torden og ustadigt vejr. Sommeren vender tilbage til hele landet i den kommende uge

Det hidtil halvsløje sommervejr har fået mange flere end normalt til vælge den kunstige sol til i jagten på at blive brun. Nu bliver der imidlertid rig mulighed for at nyde den "rigtige" Hele ugen får vi lækkert sommervejr, lover DMI.

Hvis du har pakket badetøjet, sololien og sandalerne væk, så kan du godt finde det hele frem igen.

Næste uge byder på sommervejr til hele landet. Det fortæller DMI's vagthavende meteorolog til Ekstra Bladet. 

- I første omgang er det Østdanmark, der får det gode vejr – allerede fra mandag. Vi får en mere tør luft, hvor det de første par dage blive lidt køligere. Omkring 22-23 grader de fleste steder, men også lidt blæsende. Særligt østpå. Men allerede fra tirsdag får de også sol i den vestlige del af Danmark. 

- Onsdag, torsdag og fredag bliver det egentlig bare sommervejr, når det er bedst på denne tid af året. En svag til jævn vind og 25 grader, så det ser jo dejligt ud, siger meteorolog Frank Nielsen til Ekstra Bladet.

(Foto: Jens Dresling) Samfund - 16. aug. 2015 - kl. 11:21 Lørdagsregn: Her faldt tre ugers nedbør

Men selv om badehåndklæderne igen kan få en tur på stranden, så må den sydvestlige del af Danmark vente lidt endnu.

Sønderjyderne skal lige have overstået en mandag med byger, før det igen bliver sommer.

- Det tager lidt længere tid, før det kommer over til den vestlige del af Danmark. Mandag er det kun Nordjylland, hvor vi er sikre på, at der kommer godt med sol.

- Men i den syvestlige del af landet kan der stadig godt komme regnbyger med torden lokalt. Når vi så når hen til tirsdag, så ligger området med regn ude i Nordsøen, oplyser DMI.

Samfund - 15. aug. 2015 - kl. 19:35 Så hårdt ramte skybruddet: Varehus omdannet til Lalandia

Lokalt mener DMI, at der kan have været skybrud i Jylland og på Fyn (Foto: Jens Dresling) Samfund - 15. aug. 2015 - kl. 06:23 Her ramte skybruddet

18 kommentarer
Vis kommentarer