Frem med lommetørklæderne: Mor møder mand der fik søns hjerte

Har du let til tårer, er det med at finde lommetørklædet frem, inden du trykker play. I videoen øverst i artiklen ser man nemlig øjeblikket, hvor en mor møder modtageren af sønnens hjerte - og hører det slå for første gang i tre år

Se det rørende øjeblik her. (Video: AP)

I fredags mødte Lisa Swanson manden, som er i stand til at gå rundt på grund af hendes søns hjerte, Terry Hooper.

Ifølge Nebraska Medicine fandt mødet sted på hospitalets afdeling i byen Omaha efter flere år, hvor Lisa Swanson og Terry Hooper har kommunikeret via breve og e-mails.

Her krammer Lisa Swanson organmodtager Terry Hooper, der fik hendes søns hjerte for tre år siden. (Foto: AP)

Lisa Swansons søn, Levi Schulz, var 18 år, da han blev dræbt i en bilulykke i december 2012. Schulz blev holdt kunstigt i live på respirator, så hans organer kunne blive brugt til donation.

Sundhed TV: Sådan vandt Jonas sin dødskamp

Til stede ved mødet med Terry Hooper var også Levi Schulzs tvillingebror, Shelby.

Hooper blev diagnosticeret med hjertesygdommen kardiomyopati i 2003 og kom på ventelisten til et nyt hjerte i 2012. Efter 52 dage på listen modtog Hopper 18-årige Schulzs hjerte.

Sundhed Syv-årige Viola var døden nær: Nu vil hendes far gøre en forskel

Til mødet på hospitalet bliver der krammet og grædt, Lisa Swanson hører sin søns hjerte slå for første gang i tre år og Terry Hopper giver Swanson en gave, der får tårerne frem hos moderen: En hvid bamse med et bankende hjerte, der afspiller sønnens hjertelyd.

 

Se det rørende indslag øverst i artiklen

34 kommentarer
Vis kommentarer