Fremmed tog billede af Sophies datter: Blev skrækslagen da hun så det

- Vi skylder denne kvinde alt

Presley fik taget et billede sammen med Alessia, da hun året efter kom tilbage til Tenerife. Foto: North News and Pictures.
Presley fik taget et billede sammen med Alessia, da hun året efter kom tilbage til Tenerife. Foto: North News and Pictures.

Sophie Findlay var sammen med sin mand Darren Marshall og parrets to børn sønnen Parker og datteren Presley på Tenerife i januar 2017.

På ferien charmerede lille Presley sig ind på hotellets fotograf Alessia, som tog et billede af hende. Men billedet viste sig at være langt mere betydningsfuldt end de fleste feriebilleder.

Alessia opdagede nemlig, at der på billedet var en hvid plet i den toårige piges højre øje. Hun viste billedet til forældrene og sagde, at hun frygtede, at den hvide plet indikerede, at Presley havde en tumor i sit øje.

Foto: North News and Pictures.
Foto: North News and Pictures.
 

Dagen efter fløj familien hjem til Storbritannien, hvor de fik undersøgt deres lille datter. Her blev deres største frygt til virkelighed.

Presley blev diagnosticeret med en tumor i øjet, og hun begyndte derefter at modtage kemoterapi og fik flere laseroperationer. Efter seks måneders behandling lykkedes det lægerne at gøre Presley rask.

 

Familien tog for nylig tilbage til Tenerife, hvor de håbede på at finde Alessia for at takke hende for den store hjælp. Det lykkedes, og Sophie Findlay tog et billede af Alessia og Presley, som hun efterfølgende lagde på Facebook med teksten:

'Vi havde endelig mulighed for at takke hende, hvilket aldrig vil være nok, for hun har reddet vores datters syn og reddet hendes liv, skriver hun og fortsætter:

'Presley gav hende masser af krammere, og det var helt sikkert skæbnen, at de skulle mødes igen på Presleys første ferie, efter hun blev færdig med behandlingen, så hun selv kunne takke sin skytsengel.

- Vi skylder denne kvinde alt. Presley havde ikke vist tegn på at have det dårligt, og hun ville ikke få tjekket sine øjne, før hun var fire år, uddyber hun over for det britiske medie Express.

Læs også om lille Madison, der skreg i smerte på hospitalet - nu advarer forældre om giftig trend.

39 kommentarer
Vis kommentarer