Frygter ejeren er kommet til skade: Kender du Victor og Tøsen?

Louise Nielsen fandt to kostbare hunde alene på en vej. Hun undrer sig over, hvor deres ejer er blevet af

Kan du genkende Victor og Tøsen? (Foto: Privat)
Kan du genkende Victor og Tøsen? (Foto: Privat)

OBS: Ejeren er fundet

32-årige Louise Nielsen fra Langebæk Stationsby fandt onsdag i sidste uge to engelske bulldogs med navnene Victor og Tøsen, alene i Mern ved Vordingborg. Hun, dyrlægen og hundepensionatet, hvor hundene nu befinder sig, forsøger nu at finde frem til dyrenes ejer.

- Det er så mærkeligt. Jeg kan slet ikke forstå, hvor ejeren kan være. Jeg har selv hund, og jeg ville da opdage det ret hurtigt, hvis min var løbet væk, siger Louise Nielsen, som derfor frygter, at der kan være sket noget forfærdeligt med de to kostbare hundes ejer, til Ekstra Bladet.

Louise Nielsen kom onsdag kørende ad en vej i Mern, hvor hun fik øje på de to ensomme hunde, som strejfede alene omkring. Hun kontaktede en lokal dyrlæge, som bad hende komme med hundene. Men da der ikke var plads i Louise Nielsens bil, måtte hun først hjem for at hente en større bil. Da hun kom tilbage, var de ikke længere ved vejen.

- Jeg kørte lidt rundt, og fandt dem til sidst sammen med en kvinde, som havde været tæt på at køre dem ned. Heldigvis lykkedes det mig til sidst at få dem med, siger Louise Nielsen, som fortæller, at hun har meldt sit fund til politiet. Det bekræfter Sydsjællands og Lolland Falsters Politi overfor TV Øst.

En dyrlægeskanning kunne kun afsløre hundenes navne og deres opdrætter, men ikke selve navnet på ejeren. Nu er Victor og Tøsen blevet indkvarteret på Ny Holmegaard Hundepension i Præstø, hvor de indtil videre kan bo.

- Det virker lidt mystisk det hele. Og det er da mærkeligt, at der ikke er nogen, der har set nogen eller henvendt sig. Det er nogle kostbare hunde, siger Kristian Larsen, der er medindehaver af Ny Holmegaard Hundepension til Ekstra Bladet.

Hunde af racen engelsk bulldog handles typisk til priser op til 15.000 kroner.

Hver morgen vågner Sarah op til synet af nyt herreundertøj, som en mystisk tyv har slæbt hjem i løbet af natten. Nu efterlyser hun ejerne.

22 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere