Fuck det job: 17-årig kaprede højtaler i stormagasin og sagde op

Kunderne i stormagasinet heppede på den unge mand, der skældte sine chefer ud over højtaler-anlægget

Se den vilde video her. Privatoptagelse

Den 17-årige teenager Jackson Racicot fra Edmonton i Canada har fået masser af opmærksomhed, fordi han for nylig på højst utraditionel vis kaprede højtaler-anlægget hos stormagasinet Walmart og sagde sit job op.

I en længere enetale fortalte han om sine grunde til at sige sit job op i Walmart, mens kunderne i stormagasinet måbende hørte på hans rasende ord, der sluttede med den kontante konklusion: Fuck ledelsen, fuck det job og fuck Walmart.

Men budskabet blev angiveligt modtaget på positiv vis af mange af kunderne. I slutningen af en video, som Jackson Racicot selv har filmet af sin egen opsigelse, kan man nemlig høre latter og folk, der hepper på Jackson.

Det skriver flere medier heriblandt Edmonton Journal og Daily Mail.

Jackson Racicot har også selv lagt den video, hvor han siger op,  ud på sin facebook.

(artiklen fortsætter under billedet)

Jackson Racicot hævder, at han har fået opbakning fra adskillige andre medarbejdere fra Walmart fra alle egne af Canada. (Foto: Privatfoto/Facebook)
Jackson Racicot hævder, at han har fået opbakning fra adskillige andre medarbejdere fra Walmart fra alle egne af Canada. (Foto: Privatfoto/Facebook)
 

Spild af tid
Den 17-årige Jackson starter sin opsigelses-tale i en rolig tone:

'Jeg vil gerne sige til alle kunderne og til ledelsen, at ingen nogensinde burde arbejde for Walmart. Vores ledere kommer med løfter, som de aldrig holder. Og de elsker at prædike om, hvor meget de holder af deres ansatte. Men for en måned siden kaldte min nærmeste chef mig for 'spild af tid', og ledelsen gjorde ingenting for at hjælpe mig. Jeg har været ansat her hos Walmart i halvandet år, og jeg er dødtræt af mit job og alt det lort, vi bliver udsat for. Fuck ledelsen, fuck det job og fuck Walmart'.

Jackson Racicot har efterfølgende udtalt, at han er blevet kontaktet af frustrerede medarbejdere fra Walmart fra alle egne af Canada, der har udtrykt, at de er enige med ham.

1 af 3 Jackson Racicot hævder, at han har fået opbakning fra adskillige andre medarbejdere fra Walmart fra alle egne af Canada. (Foto: Privatfoto/Facebook)
2 af 3 
3 af 3 Her taler den 17-årige Jackson i stormagasinets højttaler-anlæg, mens alle kunderne lytter med. (Foto: Privatfoto)
116 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere