Fuld frisør klipper kærestens hår af i raserianfald

Da Jeanette Barrington fandt ud af, at hendes kæreste havde tænkt sig at flytte fra hende, greb hun i raseri sine frisørsakse og klippede hans hår af. Nu er hun dømt for det mærkværdige angreb

Jeanette Barrington klippede i et raserianfald sin kærestes hår af med sine frisørsakse. (Foto: Facebook)
Jeanette Barrington klippede i et raserianfald sin kærestes hår af med sine frisørsakse. (Foto: Facebook)

Tænk dig om en ekstra gang hvis du er kæreste med en frisør.

Den lektie har britiske Steven Newton nok skrevet sig bag øret, efter hans kæreste 57-årige Jeanette Barrington i et raserianfald greb sine frisørsakse og klippede hans hår af. Angrebet skete efter at han havde fortalt hende, at han ville flytte ud af deres fælles hjem.

Den melding fik Jeanette Barrington til at kravle ind til sin kæreste, der lå og sov i sengen, hvor hun klippede hans hår af. Steven Newton vågnede, slap fri af hendes greb, men Jeanette nåede at såre ham med den skarpe frisørsaks, før hun skubbede ham ned ad trapperne. Det resulterede i, at han ramte ind i en spejl, der gik i stykker og skadede ham yderligere.

Da Steven efterfølgende forsøgte at flygte fra hjemmet ved at springe ind i sin bil, fandt han ud af, at dækkene var flade og søgte derfor tilflugt i naboernes hjem. Herefter kom han på hospitalet, hvor han blev behandlet for sine skader.

Senere kom politiet og arresterede Jeanette Barrington, som var fuld efter at have drukket vin. Hun påstod, at Steven Newton have forsøgt at voldtage hende og slå hende ihjel, men indrømmede senere, at hun 'ikke mente' de kommentarer. Det skriver Daily Mail.

Se også: Kvinde brændte kærestens penis med glattejern

I retten i Manchester blev det fortalt, at parret havde været sammen i 13 år, men at deres forhold var stormfuldt, og at det kulminerede med et stort skænderi den 9. maj, efter de begge havde drukket. Jeanette Barrington sagde til politiet, at Steven Newton havde fortalt hende, at han ville forlade hende og var ved at samle sine ting.

- Hun besluttede sig for at ødelægge hans dæk, da hun ikke ville have at han skulle køre i bil fuld, og hun brugte sine frisørsakse til det formål. Hun sagde, at han hånede hende og grinede af hende, og derfor besluttede hun sig for at klippe hans hår for at få ham til at blive sammen med hende, sagde retsforfølgeren i retten.

Jeanette Barrington har erkendt angrebet, og er idømt seks måneders fængsel samt en bøder - bl.a. skal hun betale Steven Newton omkring 2.000 kr.

8 kommentarer
Vis kommentarer