Fuld mand kom på afveje: Skal betale 10.000 kroner for et lift

Blev ved en fejl kørt næsten 500 kilometer for langt

Sådan ser turen og regningen ud, som Kenneth Bachman fik for i fuldskab at bestille en Uber-tur. Privatfoto
Sådan ser turen og regningen ud, som Kenneth Bachman fik for i fuldskab at bestille en Uber-tur. Privatfoto

1635,93 dollars eller godt 10.000 kroner.

Det var forleden prisen, som Kenneth Bachman fra New Jersey måtte betale til en Uber-chauffør, der gjorde, som Kenneth bad ham om: kør mig hjem.

Kenneth var næsten 500 kilometer hjemmefra og havde alene brug for et lift på nogle få kilometer i West Virginia, hvor han var på besøg hos venner.

Michael Rasmussen er manden bag et nyt koncept, hvor du kan købe en bil med fuld fortrydelsesret. Efter en prøve-tur kan du fortryde mod et mindre gebyr. Foto: Anders Østerbye / Fyns Amts Avis Samfund Taxa-service på kant med loven: Sælger sin bil med fuld fortrydelsesret

Gået ud som et lys
Problemet er bare, at Kenneth var blevet så fuld, at ordren om at blive kørt 'hjem' på Ubers app betød, at bilen satte kursen mod hjemmet i New Jersey.

Og de første par timer af turen opdagede Kenneth ingenting:

- Jeg var gået helt ud. Det sidste jeg husker er en bar.

- Senere vågnede jeg op i en Uber ved siden af en ældre mand, som fortalte mig, at vi var en time fra Jersey, fortæller Kenneth Bachman til CBS i Philadelphia.

Krimi Anklager kræver bøde på 591.500 kroner til Uber-chauffør

Skal betale regningen
Sagen blev kun værre af, at Kenneth havde bestilt den dyreste kategori af Uber-biler - Uber XL - som gjorde regningen dobbelt så dyr, som den kunne være endt med.

Selv om Kenneth Bachman har protesteret over turen og mener, at chaufføren burde have opdaget fejlen, har han nu betalt kæmperegningen.

Og han tager snart tilbage til vennerne i West Virginia for at hente sin bagage, som af gode grunde ikke kom med på den kostbare tur.

Arkivfoto: AP Samfund Nyt stort nederlag for Uber

52 kommentarer
Vis kommentarer