Fynbo havde 3,75 millioner i bilens solklap i en uge: Det er jo frygteligt at tænke på

- I var sgu lige ved at tage livet af mig ved chokket, siger nyslået millionær fra Fyn

En mand fra Fyn havde sine millioner siddende ubeskyttet i bilen i en uge. Modelfoto: Colourbox
En mand fra Fyn havde sine millioner siddende ubeskyttet i bilen i en uge. Modelfoto: Colourbox

I en hel uge gik en mand fra Fyn rundt uden at vide, at der i hans bils solklap lå 3.750.000 kroner. Som så mange gange før havde han lagt sin lottokupon der, men efter det chok, han mildest talt fik, da han opdagede, at der var stor gevinst på, gør han det nok ikke igen.

- Det er jo frygteligt at tænke på nu, at den bare har ligget der. Men det er jo bare smart, for så har man den altid med, hvis man lige kommer forbi kiosken. Men det kan da godt være, at jeg fra nu af vil lægge mine kuponer et andet sted, ræsonnerer den glade, nyslåede millionær nu, hvor det første chok er ved at lægge sig. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

'Vil gerne være anonym!'
Lørdag tog han ned for at handle og få tjekket sine kuponer. Som sædvanligt udbrød han i sjov ’Og jeg vil gerne være anonym!’ til kioskejeren, som han har kendt gennem mange år. Men smilet stivnede, da det gik op for ham, at der rent faktisk var en gevinst på mere end 9999 kroner på kuponen. Kioskejeren ringede straks til Danske Spil, som kunne berette, at fynboen og hans kone var blevet millionærer.

- I var sgu lige ved at tage livet af mig ved chokket. Og så kom tårerne. Men jeg troede stadig ikke helt på det. Så da jeg kom hjem, ringede jeg til min gode ven og nabo, som jeg har kendt i 35 år, og spurgte, om han ikke lige ville komme over. Han var egentlig taget på fisketur og havde kørt temmelig langt, men da jeg fortalte om gevinsten, vendte han om med det samme. Jeg måtte simpelthen have nogen til at tjekke tallene igen sammen med mig.

Man bliver helt skør
Men den var altså god nok, og siden fulgte en lang lørdag aften og søndag for den heldige mand. Han var så bange for at komme til at miste kuponen, at han skiftevis gemte den under tallerkener, bag en liste på køkkenskabet, under gulvtæppet og en masse andre steder.

- Man bliver jo nærmest helt skør af at sidde hjemme med den kupon. Det er næsten ikke til at holde ud. Man ser jo for sig, at huset brænder, hvis man går hjemmefra et øjeblik – og man tør heller ikke have den på sig, fortæller han.

Men endelig mandag morgen kunne fynboen tage i banken og få kuponen i sikkerhed. Pengene falder på et tørt sted for manden, hvis kone netop har fået konstateret en kronisk sygdom. Selv har han et meget hårdt arbejde, hvor han tager hjemmefra klokken 6 om morgenen og kommer sent hjem om aftenen, og også skal klare alt det praktiske.

- Så jeg har grublet meget over, hvordan jeg skulle få det til at hænge sammen med at skulle arbejde, til jeg bliver 67 år. Men nu kan jeg købe mig lidt fri, siger fynboen, der understreger, at han slet ikke har tænkt sig at sige op, for han er meget glad for sit arbejde. Han mener bare ikke, at han kan holde til det i længden.

- Det er nok også med den baggrund, at jeg har grædt så meget. Det er bare en kæmpe forløsning, siger han.

Udover mere fritid vil den nyrige fynbo give gaver til sine børn og sine børnebørn, og så bliver det nok også til en tur i Grønland en gang ude i fremtiden.

Da Netto ikke havde yndlingspizzaen, kom hendes barnebarn med en løsning. Nu er bedstemor millionær.