Fynsk mand vinder over 14 millioner: - Jeg er blevet mere nærig

- Det er, som om at man er bange for, at pengene bare smuldrer væk fra en, siger 50-årig fynbo, der blev mangemillionær i lørdags

Foto: Niels Hougaard
Foto: Niels Hougaard

Danske Spil efterlyste i weekenden en heldig dansker, som havde vundet 14,7 millioner i andenpræmien i Eurojackpot efter at have købt en kupon i en Spar-butik i Rynkeby på Fyn.

Mandag lykkedes det dem at fange vinderen, som er en mand i 50’erne fra Kerteminde. Her havde han lige været i banken efter en meget urolig weekend.

Lørdag havde han nemlig læst nyheden om, at vinderkuponen var købt i netop dén Spar. Så selvom han kun plejer at tjekke sine kuponer, når han køber nye, kunne han ikke rigtig dy sig for at tjekke tallene derhjemme.

- Jeg havde haft sådan en uro i kroppen, siden jeg læste den artikel. Jeg var nysgerrig, men turde alligevel ikke få vished, siger manden i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Så stod vi ellers bare der med åben mund
Han fik sig da også lidt af en overraskelse, da han kunne se, at han både havde de fem vindertal og et stjernetal rigtigt.

- Jeg måtte have fat i min kone og have hende til at se med. Og så stod vi ellers bare der med åben mund. Dog havde vi travlt, fordi vi skulle til et arrangement, så vi havde ikke tid til at stå der og glane. Vi skulle bare ud af døren med det samme. Senere på aftenen var der noget kulturaften i Odense, vi skulle til. Så det hele er gået meget stærkt. Og vi har altså stadig ikke vænnet os til tanken - overhovedet, siger den overraskede fynbo.

Han fortæller, at han var nødt til at sove med sin pung ved siden af sig på natbordet, hvilket han ellers aldrig gør, men kuponen stressede ham så meget, at han var nødt til det.

Derfor skyndte han sig mandag morgen at gå ned i en anden kiosk end den, han havde købt kuponen i. Og derefter videre til banken.

- Jeg har det meget bedre nu. Det er, som om jeg kan fokusere i dag. Jeg har også taget fri fra arbejde for at få nerverne tilbage til normalen, siger den lettede mand, som stadig ikke helt har forstået, at han faktisk er blevet millionær.

- Jeg sad for sjov og kiggede på biler – men det var, som om jeg endte med at kigge på dem til 50.000 kroner. Det er, som om man er bange for, at pengene bare smuldrer væk fra en. Så jeg er nærmest blevet mere nærig end før, siger han til Danske Spil.

Han og konen har valgt ikke at fortælle den syvcifrede nyhed til deres børn. Ikke, fordi de ikke skal have noget af præmien, men fordi de stadig har en alder, hvor det kan være svært for dem at holde på hemmeligheden.

11 kommentarer
Vis kommentarer