Fyr narrede nettet med fremtids-spådom: Sådan gjorde han

Pablo Reyes forudså chokerende mange ting, der ville ske i 2016 med sin status-opdatering på Facebook fra 2015. Se hvordan han gjorde

Pablo Reyes narrede alle, da han 'forudså' fremtiden i en status-opdatering på Facebook. Foto: Privatfoto
Pablo Reyes narrede alle, da han 'forudså' fremtiden i en status-opdatering på Facebook. Foto: Privatfoto

Hvis du læser Pablo Reyes' statusopdatering fra d. 27 december 2015 står der:

- Kald mig skør, men i 2016 vil Hillary Clinton blive den første kvindelige præsident, verden vil gå amok over en død gorilla, Prince vil dø, Muhammad Ali vil dø, Kimbo Slice vil dø, Donald Trump vil dø. USA vil opleve det værste masse-skyderi... Jeg prøver ikke at skræmme nogen, men I vil huske mit navn.

 

Selvom det kan virke som om, at Pablo Reyes har haft fat i den lange ende i 2015, så er det hele et trick. Hans statusopdatering er blevet delt mere end 170.000 gange, men hans beundrere vil blive overraskede over, hvor nemme de er at narre.

Det eneste du skal gøre for at efterligne Pablos trick er, at klikke på uret under din tekst i din statusopdatering på Facebook, hvorefter du frit kan vælge, hvornår din statusopdatering skal ligne, at den er fra.

 

Så hvis du vil efterligne tricket, der fik Pablo Reyes' statusopdatering til at gå viral, så er det ikke så stor en videnskab, som det måske kunne ligne ved første øjekast.

Da BuzzFeed spørger Pablo Reyes om statusopdateringen, siger han, at det går ham på, hvordan folk på Facebook vil tro alt, hvad de læser.

- Jeg synes - jeg vil ikke kalde folk dumme - men jeg synes, at det er op til folk selv at beslutte, om de vil tro på alt, hvad de hører, siger han.

Internettet bugner med usande informationer, og billeder og videoer der narrer seeren. En af slagsen er Skodas reklame, der sætter din opmærksomhed på prøve - kan du gennemskue testen?

13 kommentarer
Vis kommentarer