Fysioterapeut fyret og bortvist: Havde sex med kræftpatient

En 40-årig mand er blevet idømt 30 dages betinget fængsel og er blevet bortvist fra Odense Universitets Hospital, fordi han havde sex med en kræftpatient

Et professionelt forhold mellem en kræftpatient og en fysioterapeut udviklede sig i sommeren 2016 noget anderledes end normalt.

Det skriver fyens.dk.

Kvinden skulle gennem et opslidende kemoforløb, og derfor skulle hun også forbi fysioterapeuten. Men i stedet for massage og gode øvelser, så udviklede forholdet sig seksuelt.

Manden er nu blevet dømt for at have udvist grov og gentagen forsømmelse og skødesløshed i sit job. Det kostede 30 dages betinget samt en fratagelse af sin autorisation.

Forholdet startede med en uskyldig omgang flirt, men senere udviklede det sig til hede SMS-beskeder og kulminerede med et seksuelt forhold. I forbindelse med en massage tiltvang den 40-årige sig til anden kønslig omgang end samleje med kvinden, uden at hun gjorde modstand.

Det hele skete bag en foldedør, mens en sygeplejerske stod på den anden side. Af den årsag har den kræftramte kvinde forklaret, at hun fandt det pirrende.

167 kommentarer
Vis kommentarer