Gæster missede bryllup: Brudeparret sendte regning

Jessica Baker og hendes mand kunne ikke møde op til det bryllup, de var inviteret til, fordi deres babysitter meldte fra. Senere fik parret en regning fra brudeparret

Et amerikansk brudepar sendte en regning til Jessica Baker og hendes mand, der ikke var dukket op til brylluppet. (Foto: Lars Krabbe, Polfoto)
Et amerikansk brudepar sendte en regning til Jessica Baker og hendes mand, der ikke var dukket op til brylluppet. (Foto: Lars Krabbe, Polfoto)

Bryllupper koster knaster, og en kuvert til en enkelt gæst let kan snige sig op på 1.000 kr. eller mere.

Derfor er det naturligvis surt for et brudepar, hvis de gæster, der er inviterede ikke dukker op. Et amerikansk par blev i hvert fald så bitre på et par frafaldne gæster, at de sendte dem en regning på 75 dollars, hvilket svarer til omkring 500 kr.

Jessica Baker og hendes mand havde ellers planlagt det hele, så de kunne feste igennem til brylluppet for et par uger siden, men pludselig ringede Jessicas mor og sagde, at hun ikke længere havde mulighed for at passe parrets børn.

I bryllupsinvitationen fremgik det specifikt, at ingen børn var velkomne, så parrets eneste mulighed var at skippe bryllupsfesten. Og da babysitterens afbud kom i sidste øjeblik, nåede parret ikke at informere brudeparret om, at de ikke kunne komme.

Se også: Rørende billeder går verden rundt: Far slæber grædende stedfar op ad kirkegulvet

For få dage siden fik parret imidlertid en stor overraskelse, da en regning på omkring 500 kr. for de to måltider, som de ikke fik spist til brylluppet, landede.

Til en lokal tv-station fortæller Jessica Baker ifølge Metro, at hun troede, det var løgn, da hun så regningen, hvor det også fremgik, hvad menuen havde budt på, og at regningen også tog højde for service og skat.

Jessica Baker beskrev episoden på sin Facebook-profil, hvor det efterfølgende væltede ind med støtte og forslag til, hvordan hun skulle håndtere situationen. En skriver f.eks., at brudeparret altid skal regne med, at omkring 10 procent af de inviterede ikke vil dukke op.

Til tv-stationen KARE-11 fortæller Jessica Baker dog grinende, at hun ikke har tænkt sig at misse et bryllup igen.

Se også: De var gift i 55 år og døde hånd i hånd

46 kommentarer
Vis kommentarer