Gertrud - er det ikke dig med nøgenbilledet?

Som 15-årig sendte Gertrud et nøgenbillede til en to år ældre fyr. Det kom hun hurtigt til at fortryde

16-årige Sofie stod også for nylig frem og fortalte sin historie, om at være med i en sexvideo som senere blev delt på nettet. Psykolog hos Red Barnet, Kuno Sørensen, kalder Sofies tilfælde for 'voldtægt', og han mener, den kan være med til at ændre udviklingen. Se mere her

Har du været udsat for eller udsat nogen for noget lignende? Er der sket lignende hændelser på dit gymnasium? Tip os på 1224 (alm. sms-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

De sidste knap fire år er Gertrud Norman ofte blevet antastet af bekendte fra sit gymnasium og af helt fremmede mænd.

'Gertrud? Er det ikke dig med nøgenbilledet?' sagde en fyr til hende til en fest. 'Der findes da værre billeder af dig,' sagde en anden, fremmed fyr til hende for nylig på et kebabsted, da hun sad og tog selfies med en veninde.

Det skriver Information.

Siden sommeren 2012 har et nøgenbillede af Gertrud Norman floreret blandt unge i Danmark. Dengang gik hun i 9. klasse og var 15 år gammel.

Få måneder forinden havde hun mødt en fyr på Roskilde Festival, der var to år ældre end hende og gik i gymnasiet.

- Jeg kan huske, at jeg faldt fuldstændig for ham. Jeg syntes, at han var så sej, og jeg var glad for at få opmærksomhed fra ham. Vi var sammen på festivalen, og han gav udtryk for, at han kunne lide mig og præsenterede mig for sine venner, fortæller den nu 19-årige Gertrud Norman, der havde store forventninger til forholdet med fyren.

Efter sommeren var gået, var fyren pludselig ikke så interesseret i Gertrud Norman længere, men han havde i længere tid spurgt efter et nøgenbillede.

- Han pressede på og gav mig en masse komplimenter og sagde, at jeg var smuk. Han sagde, at han gerne ville huske, hvor pæn jeg var, nu hvor han begyndte i 2.g og jeg på efterskole, fortæller Gertrud Norman.

Hun husker, at hun syntes, at det var sødt sagt, så mens hun var til fest og var beruset, sendte hun et billede. Lidt sløret, så vidt hun husker det. Taget i et spejl med blitz. Lidt rystet. Hun stod lidt akavet. Man kunne se hendes ansigt, så der var ikke nogen tvivl om, at det var hende, fortæller hun.

Dagen efter vågnede hun op og tænkte fuck. Hvor forfærdeligt, det skulle hun ikke have gjort.

- Jeg var godtroende og troede på, at han gerne ville mig. Men dagen efter kom jeg i tanke om, at det ville han måske ikke. Jeg fik second thoughts omkring det, fortæller Gertrud Norman.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du har eksempler på overgreb eller ydmygelser, som foregår på danske skoler eller uddannelsesinstitutioner. Tip os på 1224 (alm. sms-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

30 kommentarer
Vis kommentarer