Gigantisk gevinst: Europæer har vundet 486 millioner

I aften er en person fra Tyskland blevet 486 millioner kroner rigere. Euro-Jackpot har kastet penge om sig med en vinder og seks andenpladser

En heldig tysker har vundet næsten en halv milliard kroner i Euro-Jackpot. Foto: SANNA LIIMATAINEN
En heldig tysker har vundet næsten en halv milliard kroner i Euro-Jackpot. Foto: SANNA LIIMATAINEN

Euro-Jackpot-vinderen blev fredag aften udtrukket, og personen kan se frem til at modtage 486 mio. kr. Chancen for at vinde førstepræmien er en ud af godt 96 millioner.

Og hvem gik de mange penge så til? En heldig tysker såmænd. Personen får dermed lige omkring 76,8 millioner euro ind på banken i den kommende tid.

Førstepræmien lyder på 486.400.427 kr., men seks vindere af andenpræmien kan se frem til den nette sum af 2,6 mio. kr.

- Der er ingen danskere blandt vinderne i de to bedste præmiegrupper, oplyser Danske Spil til Ekstra Bladet.

Der er i alt 16 vindere fordelt på de første tre præmiegevinster.

Aftenens vindertal er: 9, 10, 19, 20 og 35, mens stjernetallene er 3 og 4. For at vinde førstepræmien skal man have fundet frem til de rigtige fem tal og to stjernetal.

Se også: Vanvittig jackpot løs: Sådan bruger du 475 millioner kroner

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: SANNA LIIMATAINEN
Foto: SANNA LIIMATAINEN
 

Heldig tysker
For at vinde 1. præmiepuljen kræver det, at man har de rigtige tal på række på sin spilkupon. Og er der ingen vindere af førstepræmien, vokser puljen sig større uge for uge.

Derfor er vindersummen nu nået op på det svimlende millionbeløb.

Eurojackpot er et samarbejde mellem 17 europæiske lande, der hver fredag skal udkåre en heldig vinder af et enormt pengebeløb.

De lande, der deltager i lotteriet, er Danmark, Estland, Finland, Holland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Norge, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Ungarn.

Og i aften var det så en heldig tysker, der havde de helt rigtige tal på række.

Freja-Maria og moderen Gitte-Connie Mandrup-Paulsen krydser fingre, når der trækkes en vinder på 475 millioner i aften. Foto: Jakob Jørgensen Samfund - 25. mar. 2016 - kl. 17:19 475 millioner i Eurojackpot: Det vil danskerne bruge pengene til

Million-vindere
Tilbage i januar kunne en heldig tysker fejre det nye år med 315 millioner kroner ekstra på kontoen, og året før kunne en heldig dansk kvinde indkassere samme beløb for hendes vinderkupon.

Den største Eurojackpot-gevinst blev dog vundet i maj sidste år. Her vandt en heldig tjekke over en halv milliard kroner.

Sådan kan tyskeren bruge sine penge
Hvis det for eksempel er champagne, der trækker, hvorfor så ikke investere i en Moët & Chandon Dom Perignon Charles & Diana 1961. Som navnet antyder, blev den serveret til Charles & Dianas bryllup i 1981. Senere blev få eksemplarer sat til salg, og prisen er pt. oppe på godt 25.000 kroner pr. Magnum-flaske.

Nok er den dyr, men for 475 millioner kroner har du faktisk råd til 19.000 flasker. Du kan med andre ord afsable halsen på en sådan flaske hver eneste dag i de næste 52 år for at fejre dit svineheld.

Den mere fornuftige vinder tænker måske på helbredet og ønsker at investere i god form. Et seks måneders medlemskab i et fitness-center koster typisk 2.500 kroner. 475 millioner kroner gør, at du på den måde kan komme og gå, som du har lyst til i et fitness-center i 95.000 år. Hvis du i tillæg køber en personlig træner og kræver hans eller hendes service fire gange hver uge i en hel time hver gang, så vil der stadig være råd til, at du kommer i klubben i 4.725 år.

113 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere