Gik 22,5 kilometer til arbejde hver dag: Kunder køber ny bil til servitrice

Parret spiste deres morgenmad og gik fra restauranten. Et par timer senere kom de tilbage med en vild overraskelse

En servitrice fik sit livs overraskelse i tirsdags, da et gavmildt par kom ind for at spise morgenmad på den restaurant, hvor hun arbejder. Foto: Colourbox
En servitrice fik sit livs overraskelse i tirsdags, da et gavmildt par kom ind for at spise morgenmad på den restaurant, hvor hun arbejder. Foto: Colourbox

- Jeg har regninger, der skal betales. Jeg er nødt til at spise. Så gør man, hvad der skal til.

Sådan fortæller Adrianna Edwards, en ung kvindelig servitrice fra Texas, til CNN.

Adrianna Edwards arbejder på en Denny's-restaurant i byen Galveston, 22,5 kilometer fra sit hjem. Indtil for nylig var hun ved at spare sammen til at købe en bil med sin beskedne løn, men i mellemtiden var hun nødt til at tilbagelægge den lange vej til fods.

Det ændrede sig dog brat tirsdag, da et par trådte ind for at spise morgenmad på restauranten. Parret faldt i snak med Adrianna Edwards og fandt i løbet af samtalen ud af, at hun hver dag skulle gå hele vejen til sit arbejde.

Efter at have spist op, forlod parret, som overfor CNN ikke har ønsket at få deres navne frem, restauranten. Men et par timer senere var de tilbage. Med sig havde de en stor overraskelse til servitricen.

Parret havde købt en 2011 Nissan Sentra til Adrianna Edwards.

Virker lidt ondskabsfuldt
Den unge servitrice blev så overrasket over den store, flotte gave, at hun først troede, ægteparret lavede grin med hende .

- Jeg tænkte, pranks er cool nok, men den her virker lidt ondskabsfuld, siger hun til CNN.

Heldigvis, gik det hurtigt op for hende, var parret helt oprigtige. De ønskede at forære hende bilen, og ville i øvrigt slet ikke have noget igen.

- Hun fik tårer i øjnene, hvilket gjorde mig glad, at hun blev så rørt af det, siger den gavmilde kvinde, som CNN har interviewet.

Hun fortæller, at hun blot håber, at Adrianna Edwards vil lade sig inspirere af gerningen. Og det vil hun, forsikrer den nye bilejer.

- Når jeg ser nogen, der er i nød, vil jeg nok have større tilbøjelighed til at hjælpe dem, siger hun, og fortsætter:

- Jeg håber bare at kunne hjælpe en anden, der har brug for det, når jeg en dag er tilpas økonomisk stabil.

96 kommentarer
Vis kommentarer