Glæde over tvillinger i Bestsellers hjemby

Tøjgigantens bagland sender varme tanker til Holch-Poulsen familien efter fødslen af to tvillingedøtre mindre end et år efter tragedien på Sri Lanka

Bestseller-parret, Anne og Anders Holch-Poulsen, blev tidligere i dag forældre til to velskabte piger. Foto: Jonas Olufson
Bestseller-parret, Anne og Anders Holch-Poulsen, blev tidligere i dag forældre til to velskabte piger. Foto: Jonas Olufson

Mindre end et år efter det blodige terrorangreb på Sri Lanka, der rev tre af Bestseller-parret Anne og Anders Holch-Poulsens fire børn i døden, fødte Anne Holch-Poulsen tidligere i dag to små piger.

Parrets yngste datter Astrid overlevede tragedien, der kostede to søstre og en bror livet.

Tvillingefødslen blev modtaget med både glæde og sympati i Bestseller-koncernens hjemby, Brande, hvor tøjmilliardær Anders Holch-Poulsen og hustruen, der ellers er bosat lidt uden for Aarhus, nyder kolossal respekt.

Ekstra Bladet var på gaden i Brande i timerne efter nyheden og fik disse kommentarer fra de lokale branditter:

Hvor er det en skøn nyhed

- Hvor er det en skøn nyhed, siger 19-årige Nathalie Kirkedal.

- Selv om forældrene nok aldrig kommer sig over tabet af de tre af deres børn på Sri Lanka, så må det alt andet lige være en glædens dag for dem - midt i alt det triste.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Stort tillykke

- Jeg kan kun sige et stort tillykke. Det må være en fantastisk dag for den hårdt ramte familie. At miste børn må være det mest forfærdelige i livet, siger vandværksbestyrer John Nielsen, 64 år.

- Hele byen vidste jo, at der var en ny graviditet i gang. Det har familien ikke lagt skjul på. Nu har de så fået tvillinger, og det er jo bare skønt. Hele byen følte med dem efter terrorangrebet.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

 

Dejligt for familien

- Det er vel nok dejligt for Holch-Poulsen. Midt i al denne corona jammer og elendighed er det da dagens mest positive nyhed, siger Rie Kristensen.

- Det der skete sidste år var så forfærdeligt, at ingen kan begribe det. Jeg har selv arbejdet for Anders Holch-Poulsen og sender ham og familien de bedste tanker.

 

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Skøn nyhed på trist baggrund

- Tvillinger? Er det rigtigt? Det er da en skøn nyhed, siger Emilie Håkansson, 19 år.

- Alle kender jo den triste baggrund. Og så meget desto gladere bliver man da over at høre, at parret nu har fået tvillinger.

- Stort tillykke herfra!

 

 

 

1 af 5 - Hvor er det en skøn nyhed, siger 19-årige Nathalie Kirkedal. Foto: Anders Brohus
2 af 5 - Det må være en fantastisk dag for den hårdt ramte familie, siger John Nielsen. Foto: Anders Brohus
3 af 5 - Det er dagens mest positive nyhed, siger Rie Kristensen. Foto: Anders Brohus
4 af 5 - En skøn nyhed på en trist baggrund, Siger Emilie Håkansson. Foto: Anders Brohus
5 af 5 Bestseller-parret, Anne og Anders Holch-Poulsen, blev tidligere i dag forældre til to velskabte piger. Foto: Jonas Olufson