Göran fælder juletræ på en vildt 'syg' måde

I 37 år i træk har svenske Göran fældet sit juletræ på en ganske usædvanlig måde

Det er vigtigt at holde på traditionerne, når det handler om at skaffe og fælde det årlige juletræ. Det er det i hvert fald for svenske Göran Granström, der i 37 år i træk har fældet sit juletræ med et haglgevær.

Det skriver flere medier heriblandt Aftonbladet, SVT og Expressen

- Det er meget sjovere at fælde juletræet med et haglgevær, siger den 55-årige jæger, Göran Granström fra Vännäs i Västerbotten til Aftonbladet og tilføjer:

- Det begyndte faktisk, da jeg var ganske ung. Min farbror elskede at skyde på alt muligt. Og at skyde på juletræer gjorde han også.

Görans usædvanlige måde at 'fælde' juletræ er allerede beskrevet i flere af de største medier i Sverige. (Foto: Privatfoto/Facebook)
Görans usædvanlige måde at 'fælde' juletræ er allerede beskrevet i flere af de største medier i Sverige. (Foto: Privatfoto/Facebook)
 

Da Göran fyldte 18 år for 37 år siden, fik han sit første haglgevær.

- Og det var selvfølgelig klart, at jeg skulle skyde mit eget juleltræ. Og det har jeg gjort hvert år lige siden, fortæller Göran, der tilføjer, at det ofte er, når han går på jagt, at han finder sit foretrukne juletræ.

- Jeg er ofte på jagt lige før jul for at skyde harer. Og på jagt har jeg altså aldrig en økse med, men kun mit jagtgevær. Når jeg så går rundt i skoven, får jeg øje på et flot juletræ, og så 'fælder' jeg det med skud fra mit haglgevær. Hvis man ikke kommer hjem med en nedlagt hare, så kommer man i stedet hjem med et juletræ, siger Göran.

Normalt skyder Göran altid to juletræer i december måned. Han skyder et juletræ lige før første søndag i advent, og så skyder han også et juletræ dagen før juleaften.

Göran er her på vej til at 'fælde' sit årlige juletræ. (Foto: Privat/Facebook)
Göran er her på vej til at 'fælde' sit årlige juletræ. (Foto: Privat/Facebook)
 

1 af 3 Görans usædvanlige måde at 'fælde' juletræ er allerede beskrevet i flere af de største medier i Sverige. (Foto: Privatfoto/Facebook)
2 af 3 Göran er her på vej til at 'fælde' sit årlige juletræ. (Foto: Privat/Facebook)
3 af 3 55-årige Göran fælder juletræer på sin helt egen måde. (Foto: Privatfoto)
97 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere