Gravede bilen fri for sne: Fandt kone og søn døde

En amerikansk mor og hendes et-årige søn døde lørdag af kulilteforgiftning i familiens bil, mens faderen gravede parkeringsplads fri for sne

Flere mennesker har mistet livet på grund af de massive sne-mængder i USA. (Foto: AP)
Flere mennesker har mistet livet på grund af de massive sne-mængder i USA. (Foto: AP)

En 23-årig kvinde og hendes blot et-årige søn mistede lørdag livet af kulilteforgiftning i familiens bil, mens de ventede på, at faderen gravede parkeringspladsen ved deres hjem i Passiac, New Jersey fri for sne.

Det skriver ABC7.

Den forfærdelige tragedie skete, da familien returnerede til deres hjem lørdag aften ved 20-tiden.

På grund af store sne-mængder var parkeringspladsen fyldt med sne, og derfor stod Felix Bonilla Jr. ud for at grave sneen væk, alt imens hans hustru, Sashalynn Rosa, og deres to små børn ventede i bilen for at holde varmen.

USA's østkyst begynder oprydning efter snestorm

På trods af at han kun brugte 11 minutter på at grave sneen væk, var kombinationen af den tændte motor og et udstødningsrør tilstoppet af sne fatal, fordi den kulilte, der blev dannet under motorens forbrænding, ikke kunne ledes væk.

Da Felix Bonilla Jr. var færdig med sne-skovlen og åbnede bildøren klokken 20.11, fandt han de resterende tre familiemedlemmer livløse på grund af den lugtfrie og usynlige gasart, der havde fyldt kabinen.

Døde på stedet
Moderen og den et-årige søn Messiah døde på stedet, mens den treårige Saniyah mirakuløst blev holdt i live af de redningsfolk, der nåede frem kort efter faderens tragiske fund.

Saniyah er efterfølgende blevet indlagt på St Mary's Hospital i byen Paterson, men ifølge ABC7 er hendes tilstand meget kritisk, og det er tvivlsomt, at hun vil overleve.

Kulden dræber verden over

- Jeg forsøgte at hjælpe pigen med mund til mund. Redningsmandskabet knoklede så hårdt for at redde barnet, fortæller øjenvidnet Isabel Carmona til ABC7.

Det lokale politi pointerer, at tragedien bør minde folk om, at det er nødvendigt at tjekke, at ens udstødningsrør er tomt og frit for sne.

Det tager nemlig ingen tid at få sin bil fyldt op med den dødsensfarlige kulilte, hvis den ikke kan komme ud, oplyser politimesteren i Passaic, Chris DiBella, som samtidig opfordrer til, at man renser sit udstødningsrør, før man starter sin bil.

New York-borgmester: Snestorm er blandt fem værste nogensinde

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter