Gravid i 8. måned: Lingerimodel viser 'perfekt' krop

Amerikansk lingerimodel imponerer sine Instagram-følgere med sin toptrænede, højgravide krop.

Sarag Stage er i lingerimodel - og gravid i 8. måned.
Sarag Stage er i lingerimodel - og gravid i 8. måned.

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. 30-årige Sarah Stage fra Los Angeles er lingerimodel og gravid... i 8. måned!

At der kun er en måned til, hun skal føde, er ikke til at se på de mange selfies, hun lægger på sin Instagram-profil, der har over 1 million følgere. Her poserer Sarah Stage i undertøj og fremviser en ekstrem veltrænet krop for en højgravid kvinde at være.

 

 

Sarah Stage, der udover at være lingerimodel også er dyrerettighedsaktivist, har dokumenteret sin krops forandringer på Instagram, hvor man samtidig kan se, at hun elsker at træne og følger en sund diæt bestående af quinoa, spinat og kylling. Det skriver Daily Mail.

- Jeg sender kærlighed fra Tahiti, skriver Carmen Electra til dette billede, der viser, at hun sagtens kan være ganske stolt af sin bikini-krop.(Foto: Instagram) Intl. kendte Hun er lige så sexet som for 20 år siden

Hendes mange følgere på Instagram er imponerede over, hvordan Sarah Stages krop ser ud i 8. måned. I en kommentar til størrelsen af hendes mave, skriver en bruger for eksempel:

- Min mave efter en burger.

 

Ifølge Dr Ventak fra Harley Streets fertilitetsklinik i London kan en kvinde sagtens se strålende ud i løbet af sin graviditet, hvis blot hun er fysisk og psykisk sund fra starten af og er opmærksom på sig selv.

I januar gave Sarah Stage den fuld bokse-gas på et fotoshoot

Doktoren tilføjer, at kvinder generelt ikke bør bekymre sig om at holde sig i form i løbet af graviditeten, men anbefaler gåture og blid udstrækning som gode træningsmetoder, hvis man alligevel ikke kan holde sig fra træningen.

Her kan du se den lækre model reklamere for de moderigtige Flipsters-sandaler

Intl. kendte Rasende Playboy-bunny: Jeg skulle have vundet

53 kommentarer
Vis kommentarer