Gravid kvinde lam efter orgasme gav hende hjerneblødning

Lucinda Allen havde hovedpine efter sex. Nu er hun bundet til en kørestol

Lucinda Allen fik en hjerneblødning lige efter hun havde nået klimaks under sex med sin mand. Modelfoto: Colourbox
Lucinda Allen fik en hjerneblødning lige efter hun havde nået klimaks under sex med sin mand. Modelfoto: Colourbox
Følg Samfund

For fem år siden oplevede britiske Lucinda Allen en voldsom hovedpine lige over sit højre øje, efter at hun lige havde dyrket sex med sin mand Tony, hvor hun havde fået orgasme to gange.

Lucinda Allen, en nu 43-årig mor fra Stourbridge, står nu frem i medierne og fortæller, hvordan flere hjerneblødninger efter sex den dag endte med at gøre hende lam i venstre side, så hun nu er bundet til en kørestol. Det skriver the Mirror.

Den voldsomme hovedpine resulterede i, at den dengang gravide 38-årige kvinde blev hasteindlagt på hospitalet og lagt i koma, og lægerne udførte en kraniotomi for at lette trykket i hendes hjerne. Det viste sig, at Lucinda Allens hovedpine skyldtes en hjerneblødning.

Seks dage senere vågnede den gravide brite, og kunne heldigvis konstatere, at barnet i hendes mave ikke havde taget skade. Tre måneder senere - i november 2012 - kom datteren Marri-Alice til verden

Ingen taler om det
Lucinda Allen håber nu at kunne genvinde sin førlighed ved hjælp af stamcelleterapi, men i mellemtiden ønsker hun at fortælle sin historie for at gøre andre opmærksomme på det faresignal, som hovedpine under sex kan udgøre.

- Der ingen, der taler om  efter-orgasme-hovedpine. Det er forståeligt. Men jeg vil gerne skabe opmærksomhed om, hvordan det kan vare et faresignal, siger den 43-årige til the Mirror.

- På grund af det har jeg mistet  en stor del af mig selv - min karriere og alle de søskende, min datter kunne have fået.

Lucinda havde i alt fem hjerneblødninger, som lægerne mener skyldes en medfødt abnormitet i et blodkar, hvilket samtidig har givet hende hovedpine efter orgasmer under sex.

Ifølge Metro menes sex-hovedpine at være forårsaget af en læk af rygmarvsvæske fra kraniet til rygsøjlen, opstået da hun lagde sig ned.

Nogle neurologer mener, at hovedpine, der kan relateres til seksuel aktivitet skyldes det øgede pres ved anstrengelse.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT