Gravid vejrvært svinet til – her er hendes geniale svar

En gravid tv-vært fik blev kaldt en ’pølse i svøb’. Se her, hvad hun svarede

Vejrværten Katie Fehlinger har en besked til sine 'haters' - og til alle mødre i hele verden. (Screenshot fra Facebook)
Vejrværten Katie Fehlinger har en besked til sine 'haters' - og til alle mødre i hele verden. (Screenshot fra Facebook)

Katie Fehlinger er tv-meteorolog på en lokal tv-station i Philadelphia, Pennsylvania. Og så er hun højgravid med tvillinger. Som et nemt offentligt mål har hun fået flere ubehagelige kommentarer omkring sin tykke mave. Blandt andet er hun blevet kaldt for en ’pølse i svøb’, og én skrev til hende, at det var ’klamt at stikke sin gravide vom frem på den måde’.

Rebekka Shaki med et af de sidste billeder, der blev taget af hendes knap syv måneder gamle søn Dean. Hans far, en 40årig mand fra Holbæk, tog livet af ham med et haglgevær og satte ild til huset, før han skød sig selv. (Foto: Anthon Unger) Krimi Afleverede sin søn til far: Min eks skød vores baby

Det fik til sidst Katie Fehlinger til at fare til tasterne, og lægge et tankevækkende opslag på Facebook, som indtil videre har fået over 60.000 kommentarer, og er blevet delt næsten 4700 gange.

I opslaget skriver Katie Fehlinger:

’Her er en besked til alle ’haderne’…

Hej med jer! Endnu engang har jeg brug for at komme af med noget.

I mit job ligger det helt naturligt, at jeg er et nemt mål for kritik. Det vil jeg altid forstå, og typisk vil jeg også bare ignorere det. Men efter at nogen åbenlyst kaldte mig en ’pølse i svøb’, og en anden proklamerede, ’at stikke din gravide vom frem på den måde er vammelt’, fik jeg behov for at trække en streg og sige noget højt.

A message for the haters...Hey guys! Once more, I have to get something off my chest. So, the nature of my job makes...

Posted by Katie Fehlinger on Wednesday, 19 August 2015

Alles ret til at have en mening er vigtig, men det er manerer også. Og selvom ubehøvlede kommentarer som disse aldrig vil give mig lyst til at ændre noget som helst ved mig selv, ser jeg  et større, underliggende problem her. Disse kommentarer var henvendt til en gravid kvinde.

Så dette lille manifest  er dedikeret til alle mødre derude – andre gravide, kommende mødre, mødre, som læser dette, mens deres små børn leger i gyngerne, mødre, hvis børn for længst er kommet på college…

Se også: Gik amok i bussen: Nu svarer Hanim igen

I er smukke.

Selv under de mest ubehagelige – og, lad os bare indse det, knap så glamourøse – symptomer i graviditeten, er det, kvinder går igennem for at bringe deres dyrebare børn til verden, simpelthen fantastisk, og I bør roses for det.

Jeg er ærligt talt ligeglad med, hvor ”forfærdelig” eller ”upassende”, nogen synes, jeg ser ud. Jeg ville med glæde tage 25 kilo på og ligge søvnløs, hvis det forøger min chance for at bringe to, sunde piger til verden.

Nu handler det jo om andet end æstetik. Jeg vil have, at de her babyer skal have den bedst mulige start. Og det betyder forhåbentlig, at min mave, som ”ser ud som om, den er ved at eksplodere”, vil fortsætte med at vokse de næste par uger.

Cara Delevingne er godt og grundigt træt af modebranchen. (Foto: All Over) Intl. kendte - 18. aug. 2015 - kl. 17:21 Supermodel: Modebranchen gjorde mig syg

Jeg siger, lad os hæve en Shirley Temple (en drink, red.) for hævede fødder, strækmærker, kvalme, alle de ekstra kilo og mørke rander under øjnene. De er trofæer af det at være mor. Og til de af jer, som synes, det er ’ulækkert’, husk, at en kvinde var igennem præcis det samme for at bringe DIG til verden.

I mellemtiden, så lad huske den lektie, vores mor lærte os – hvis du ikke har noget pænt at sige, så lad være med at sige noget som helst.'

82 kommentarer
Vis kommentarer