Gravrøvere stjæler pokal fra 20-årigt kræftoffer

Patrick Lehnerts specielle gave fra Lyngby Boldklub er blevet fjernet fra hans grav, mens familien var på festival

Her er billedet af pokalen ved gravpladsen. (Foto: facebook/MichelleLange)
Her er billedet af pokalen ved gravpladsen. (Foto: facebook/MichelleLange)

Ved du noget? Har du kendskab til sagen? Tip os på 1224 (Koster alm. sms-takst)

Patrick Lehnert blev kun 20 år gammel. Den unge mand mistede livet til en sjælden kræftsygdom i starten af året.

Patrick var stor fan af fodbold, især Lyngby Boldklub, som takkede for støtten ved at give ham klubbens fighterpokal, en pokal som gav gravpladsen liv og god karma.

Da Patricks forældre kom hjem fra Vig Festival var pokalen forduftet. Nu leder familien og Michelle Lange fra Lyngby efter pokalen, så den kan komme tilbage til sin rigtige plads.

- Patrick har været en rigtig fighter i løbet af de år, hvor han var ramt af kræften. Derfor valgte vi at kåre ham til årets fighter. Jeg ved, at anerkendelsen betød rigtig meget for hans familie, siger Michelle Lange, marketingkoordinator i Lyngby Boldklub til Ekstra Bladet.

Michelle er rystet over at finde ud af, at pokalen er blevet stjålet fra gravpladsen. Nu håber hun og familien, at efterlysningen kan bringe pokalen tilbage.

- Da vi først gav familien pokalen, var vi bekymrede for, om den ville blive stjålet. Men vi tænkte, at den lå godt, fordi hans grav lå et sted, hvor man ikke lige kom forbi. Desværre er den væk nu, og det er så trist.

Michelle har delt nyheden på sin facebook-side i håb om, at det kan hjælpe med at få pokalen tilbage.

- Jeg kan ikke tilbyde alverden for at hjælpe med at finde røver/pokal, men håber alligevel at i vil hjælpe. Ved hvor meget dette betyder for familien. Så vær søde at dele dette, skriver hun på facebook.

Patrick Lehnerts situation blev fulgt tæt af blandt andre fodboldstjernen Nicklas Bendtner, der sendte blomster og sin PR-agent Elisa Lykke til begravelsesceremonien, da Bendtner selv var på træningslejr i Sydafrika på det tidspunkt.

Bendtner var berørt af Patricks sygdom. (Foto: Jonas Olufson). Danske kendte Bendtner gav kræftdøde Patrick blomster

Hvis du ved, hvor pokalen befinder sig kan du skrive til Ekstra Bladet eller til Michelle Lange.

78 kommentarer
Vis kommentarer