Groft snyderi: Så hurtigt får de adgang til folks kreditkort

På forbløffende kort tid formår tre mænd at aflede ekspedient og udføre et groft svindelnummer. Se videoen her:

Se det grove svindelnummer her

Umiddelbart ligner det en ganske almindelig handel i en butik, men på ganske få sekunder formår mændene i klippet ovenfor at udføre en grov ulovlighed.

Se videoen ovenfor.

Videoen er en overvågningsvideo fra en butik i Florida.

Tre mænd kommer op til disken. Det ligner, at de bare vil betale for nogle varer, men to af dem har i sinde at distrahere ekspedienten, så den tredje kan udføre sit svindelnummer.

Mens ekspedienten tilsyneladende står med ryggen til, sætter en af mændene en såkaldt skimmer på kortautomaten.

Kan tappe konti
En skimmer kan tappe kreditkort for informationer, så andre kan få adgang til følsomme oplysninger og misbruge ejernes konti.

Se også: Udspekuleret kup ved pengeautomat: Sådan skimmes dit kreditkort

Videoen er frigivet af politiet i Miami for at gøre folk opmærksomme på, hvordan forberedte mændene var. Dels får de sat skimmeren på hurtigt, og dels har de iført sig kasketter, så de er sværere at identificere.

Trods kasketterne er det alligevel lykkedes at finde frem til mændene, og skimmeren gik løs dagen efter, så en medarbejder i butikken kunne hurtigt få opdaget og stoppet den kriminelle handling. Normalt skal man komme tilbage efter skimmeren for at få adgang til kreditkortenes data, og dermed sørgede medarbejderen for, at ingen kort blev rippet.

Svær at se
Skimmere har i flere år været et udbredt middel for kriminelle til at aflure folks oplysninger. Via en skimmer kan man kopiere kortet og rippe kontoen for penge.

Som man kan se i videoen ovenfor sætter manden en skimmer på, som egentlig bare placeres udenpå maskinen, så den ikke umiddelbart er til at se.

Normalt aflæses kreditkortene via magnetstriben, og dermed gør den øgede brug af chip på kortet det sværere.

Se videoen foroven.

25 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere