Grundlovsforhør i terrorsagen starter igen

Grundlovsforhøret sluttede sent i går med, at tre personer blev varetægtsfængslet indtil 8 januar

Hvad blev vi klogere på ved grundlovsforhørene torsdag? Mette Flecker gør fredag morgen status i terrorsagen. Producer: Lasse Brøndal

Grundlovsforhøret i  terrorsagen bliver fredag klokken 8.30 genoptaget.

Da det foregår bag lukkede døre, vil pressen ikke være til stede og rapportere.

Grundlovsforhøret i sagen om forsøg på køb af våben til brug ved terror blev afbrudt sent torsdag aften. Årsagen var, at det blev for sent.

Krimi Her er de fængslede i terrorsagen

Fem personer er sigtet i sagen - fire mænd og en kvinde.

De er i alderen 21 til 28 år og er sigtet for at have overtrådt den mest alvorlige terrorbestemmelse i straffeloven - paragraf 114, stk. 1 - terrorisme.

Torsdag startede også et andet grundlovsforhør i Dommervagten i Københavns Byret med relation til den store antiterroraktion.

Det sluttede klokken 21. Her blev tre sigtede varetægtsfængslet indtil 8 januar 2020. Den sag drejer sig om forberedelser af bombesprægning.
112 - 12. dec. 2019 - kl. 21:12 Tre personer fængslet i terror-sagen
En mand er ved Retten i Odense blevet varetægtsfængslet i fire uger. Den sag kan ifølge Ekstra Bladets oplysninger også henføres til onsdagens aktion, som seks af landets politikredse samt PET stod bag.

Den voldsomme afbrænding af en bus natten i påsken i år på Amager Strandvej i København S har tråde til den aktuelle terrorsag. To nu 21-årige mænd var anholdt i forbindelse med bus-sagen og er nu også anholdt i den aktuelle terror-sag. Foto: Presse-fotos.dk Krimi Mistanke mod terror-sigtede: Bus-attentat var generalprøve

69 kommentarer
Vis kommentarer