Hackere overtager Tipsbladet.dk

Fodboldsitet Tipsbladet.dk er nede i øjeblikket efter et hackerangreb, der har lagt siden ned. Se videoen i artiklen

Sådan så hjemmesiden ud under angrebet.

Det hænder, at hostingsider ikke har helt styr på sikkerheden. Og når det går galt, så kan man risikere, at ens hjemmeside bliver lagt ned, hvilket er tilfældet for Tipsbladet.dk. Lørdag eftermiddag blev fodboldsitet nemlig lukket ned efter et hackerangreb.

Under angrebet blev Tipsbladets brugere mødt af den video, som du kan se i toppen af artiklen. Her bliver arabisk musik akkompagneret af en tekstbesked med følgende ordlyd: - Hacked By Fallag Gabesi og Fallag Hassrini – Allah Akbar.

Se også: Fem gode råd: Sådan undgår du at blive hacket

Ekstra Bladet har været i kontakt med Tipsbladet, der har følgende at fortælle:

- Vi har ikke rigtig overblik over noget. Vi konstaterer, at det er sket. Vores hostingpartner valgte at lukke for adgangen, hvilket er standardprocedure i disse situationer, siger Thomas Lue Lytzen, der er direktør og CEO på Tipsbladet.

- Det hele er lidt underligt, for vi har hverken skrevet om Muhammad-tegninger eller lavet andre provokationer. Nu ved vi endnu ikke, hvem der står bag, men vi tænker, at det må være tilfældigt. Der er ikke sket skader på vores systemer, og vi har folk på sagen. De leder efter hullet, og indtil det er fikset, kan vi ikke åbne, siger Tipsbladets direktør.

Til gengæld behøver du ikke at undvære Tipsbladet, indtil hullet er fundet.

- Sitet er nede nu, men vores dækning stopper ikke. Brugere kan følge med på Tipsbladets facebook-side eller twitter-konto, siger Thomas Lue Lytzen.

Se video af hackerangrebet i toppen af denne artikel.

Dette billede er taget fra den ovenstående video.
Dette billede er taget fra den ovenstående video.
 

33 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere