Hackere truer utroskabs-site: Vil offentliggøre alt

Hackere truer med at offentliggøre informationer om kunderne på et utroskabs-site, hvis ikke sitet lukker ned

På AshleyMadison.com opfordres brugerne til at ha' en affære. Nu er sitet kommet i modvind.
På AshleyMadison.com opfordres brugerne til at ha' en affære. Nu er sitet kommet i modvind.

Den amerikanske pendant til det danske utroskabs-site Victoria Milan, AshleyMadison.com, er kommet i store problemer.

Hackere har nemlig truet med at afsløre identiteterne og følsomme oplysninger om sitets mange millioner brugere, hvis ikke sitet lukker og slukker.

Sitet, hvis slogan er ’Livet er kort. Ha’ en affære’, har mere end 37,5 millioner brugere verden over. I lørdags bekræftede sitets ejer, Avid Life Media, at firmaet har fået stjålet data – både fra utroskabs-sitet AshleyMadison.com og sugardating-sitet EstablishedMen.com, som firmaet også ejer. Det skriver Huffington Post.

Samfund - 16. jun. 2015 - kl. 13:02 Ingen kvaler, 'sukker-far' betaler uddannelsen - i bytte for sex

Ifølge bloggen Krebs On Security har hackerne allerede lækket informationer online og har i sinde at fortsætte, hvis ikke både AshleyMadison.com og EstablishedMen.com lukker ned.

- Avid Life Media har fået at vide, at de skal tage Ashley Madison og Established Men permanent ned fra nettet, ellers offentliggør vi kundeoplysninger, inklusiv profiler med alle kundernes hemmelige seksuelle fantasier og matchende kreditkorttransaktioner, rigtige navne og adresser samt dokumenter og e-mails fra de ansatte, siger hackere, der kalder sig selv ’The Impact Team’.

Venlighed er ikke et udpræget træk blandt elskerinder. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv - 27. maj. 2015 - kl. 13:36 Sådan er den utros elskerinde

Hackerne forklarer, at de vil ramme Avid Life Media, fordi firmaet angiveligt skulle have løjet over for kunderne omkring muligheden for at slette alt på AshleyMadison.com.

Sitet giver brugerne mulighed for at slette deres profiler og historik for 19 dollars. Men hackerne hævder, at brugernes kreditkortinformationer forbliver i systemet, selvom profilinformationerne bliver slettet.

Se også: Utro: Det er kærestens skyld, vi knalder ved siden af

Men hackerne har også andre horn i siden på de to sites:

- Bare ærgerligt for de mænd, der er nogle bedrageriske skiderikker og ingen diskretion fortjener (...) Vi har et komplet sæt af profiler i vores database, og vi offentliggør dem snart, hvis Ashley Madison forbliver online. Og med flere end 37 millioner medlemmer, som primært kommer fra USA og Canada, vil en stor procentdel af befolkningen få en rigtig dårlig dag, inklusiv mange rige og magtfulde folk, skriver de til Avid Life Media.

Både AshleyMadison.com og EstablishedMen sites er imidlertid stadig online. Ifølge Mashable har Avid Life Media været i stand til at sikre deres sites.

Her fortæller danske Juliane, hvordan hun har været alle sine tidligere kærester utro

91 kommentarer
Vis kommentarer