Hacking af utroskabssite afslører youtube-fænomen

Sam Rader blev for alvor kendt, da han overraskede sin kone med parrets tredje graviditet. Nu er han fundet på liste over betalende kunder på hjemmesiden Ashley Madison

Sam Rader bekræfter nu, at han har været på et utroskabssite. (Foto: Privat)

I denne uge er ægteskaber over hele verden kommet på voldsomt prøve, efter hackere har afsløret navne, adresser, kreditkortoplysninger og mailadresser på 35 millioner af brugere på utroskabshjemmesiden Ashley Madison.

Flere ansatte i Det Hvide Hus er blevet afsløret i at bruge hjemmesiden, men nu er det også kommet frem, at et kendt youtube-fænomen har været bruger derinde.

Sam Rader blev for alvor kendt, da han lagde en video op på youtube, hvor han i alt hemmelighed havde taget en graviditetstest for sin kone ud fra en prøve tis fra toilettet.

Samfund - 22. aug. 2015 - kl. 08:13 Det Hvide Hus afsløret på utroskabs-liste

Videoen gik viralt, men kort efter måtte parret fortælle, at de havde aboteret.

Men nu er parret blevet ramt af en endnu en krise.

I en ny video, som parret selv har lagt op på deres youtubekanal, bekræfter Sam Rader, at han lavede en profil på utroskabssitet for to år siden, kort før parrets andet barn blev født.

- Det er blevet bragt til mine kones opmærksomhed, og hun har tilgivet mig. Det samme har gud gjort, siger Sam Rader i en ny video.

Verden på vrangen - 11. aug. 2015 - kl. 11:13 Par blev kendt på nettet: Ramt af tragedie

I videoen har også hans kone valgt at stå frem.

- Jeg har tilgivet Sam. Episoden hører vores fortid til, og det er selvfølgelig uheldigt, at det bliver gravet op nu. Men vores ægteskab er værd at kæmpe for, og det vil det altid være, siger Nia Rader.

Sam Rader holder dog fast i, at han aldrig har mødt nogle singler via sitet, og at han aldrig har været sin kone utro.

Sådan så det ud, da Sam Rader overraskede sin kone med en graviditet. (Foto: Privat)

10 kommentarer
Vis kommentarer